Noutati :

Mesaj Ro – Alert in mai multe localitati din Timis unde a crescut numarul cazurilor de infectare cu virusul SARS CoV-2

9 octombrie, 2020 - 07:43 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Din cauza crestreii cazurilor de infectare cu virusul SARS CoV-2 in mai multe localitati din Timis, oamenii au primit, pe telefoanele mobile un mesaj Ro-Alert

In Timis, acestea au fost trimise in localitatile: Buzias, Faget, Sannicolau Mare, Belint, Dudestii Noi, Dudestii Vechi, Dumbravita, Gavojdia, Ghiroda, Ghizela, Giroc, Mosnita Noua, Sag, Saravale, Teremia Mare si Valcani.

Textul mesajelor a fost urmatorul:

ALERTĂ! În localitatea dvs nivelul de răspândire a COVID-19 este unul ridicat, peste 1,5 la 1.000 de locuitori. Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol, a dvs, sau celor din jur. Purtați corect MASCA, acoperind nasul și gura. Păstrați DISTANȚA și evitați aglomerațiile. Mențineți IGIENA MÂINILOR, evitați contactul cu suprafețele comune și DEZINFECTAȚI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJAȚI-I și pe cei din apropierea dvs să respecte cu strictețe regulile! Respectați H. CJSU TM 39. www.cjsutm.ro. DSU-IGSU-ISUTM

In perioada urmatoare si alte localitati din judet vor primi astfel de mesaje preventive in randul localnicilor din zonele unde sunt inregistrate sau sunt previzionate cresteri ale gradului de infectare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nu e nici o problema cu alertele astea,DAR NU LA 00.30 si 04.30 ! Cred ca ati pus un pusti la butoane,caci un om normal nu trimite alertele astea noaptea. Nu trebuie sa ai studii superioare,trebuie doar sa gandesti putin.