Noutati :

Mediul de afaceri din Timisoara vine cu initiative locale si proiecte de viitor

2 iunie, 2015 - 07:06 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. Capitala Banatului are nevoie de o structura mai puternica a mediului de afaceri, care sa ofere posibilitatea crearii unei platforme de Business Solutions. Mai multi oameni de afaceri, dar si tineri care aspira la acest statut s-au intalnit zilele trecute la Hotel Lido.

Sub egida PNL Timis, nume importante ale mediului de afaceri judetean au fost invitate de seama ai evenimentului „Impreuna mai puternici”, principalele teme de discutie fiind problemele cu care se confruntă mediul privat, solutiile si modul de abordare a dificultatilor pe care le intampina in desfasurarea activitatii profesionale.

Membrii PNL Timis au infiintat o structura in acest sens – Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL), a carei menire este tocmai aceea de a aduna laolalta reprezentati ai mediului de afaceri timisean din toate domeniile de activitate, in vederea identificarii problemelor si propunerea de solutii fezabile comisiilor de specialitate din cadrul partidului.

clubul oamenilor de afaceri liberali intalnire (1)

Totodata, acestia au lansat o invitatie catre toti reprezentantii mediului de afaceri, chiar si celor care nu sunt membri PNL, de a se alatura COAL, pentru a cuprinde cat mai multe domenii de activitate. Impreuna, vor sa faca cunoscute dificultatile si actele legislative care ingreuneaza desfasurarea activitatii.

Printre invitati s-au numarat cei doi copresedinti ai PNL Timis, Nicolae Robu si Dan Popa, dar si reprezentanti ai administratiei locale si judetene. Initiatori si organizatori ai acestui eveniment au fost cei doi copresedinti ai Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali, Constantin Bara si Daniel Preunca.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. „platforme de Business Solutions”? WTH is that? Exista o gramada de software pt. business, dar ce platforma unica asa fantastica se doreste?
    Oricum avand in vedere ca Robu este domeniu si mai mult ca sigur stie de IoT, sa faca bine si sa conecteze Timisoara la Internet, cum se intampla cu cele mai multe orase din Europa in prezent.