Masina de pompieri noua, pentru ISU Banat. A fost primita ca donatie de la o primarie de langa Timisoara. Foto

TIMISOARA. Inca o autospeciala a ajuns in dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Banat.

CITESTE SI: Consiliul Judetean Timis cauta parteneri pentru modernizarea conacului Mocioni de la Foeni 

In cadrul unei ceremonii care a avut loc la Ghiroda, autospeciala a fost predata reprezentantilor ISU Banat, iar echipamentul va fi folosit pentru diferite actiuni. Masina este dotata cu modul de descarcerare, dar si cu tot ce este necesar pentru interventiile de stingere a incendiilor.

Autospeciala a costat aproximativ 110.000 de euro si a fost cumparata din fondurile Primariei Ghiroda. In plus, autoritatile locale din Ghiroda au prevazut in lista de investitii de anul acesta si fonduri pentru realizarea Studiului de fezabilitate si a Proiectului Tehnic pentru realizarea unui punct de lucru al ISU Banat pe raza comunei. Astfel, timpii de interventie in zona de nord a orasului si in localitatile din apropiere ar fi considerabil mai mic.

CITESTE SI: Se schimba biletele pentru mijloacele de transport, la Timisoara. Intra in vigoare cele valabile o ora

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...