Noutati :

Marius Raica, inca patru ani la conducerea Universitatii de Medicina din Timisoara

22 februarie, 2016 - 11:09 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Inca o universitate din Timisoara si-a ales conducerea, pentru urmatorii patru ani. Luni, 22 februarie, au avut loc alegerile la Universitatea de Medicina din Timisoara, unde pentru postul de rector in perioada 2016-2020 a fost reales Marius Raica.

In total, 579 dintre electori s-au prezentat la vot. 24 de voturi au fost anulate, iar pe un buletin de vot introdus in urna nu a fost stampilat numele niciunuia dintre candidati. Prof. univ. dr. Marius Raica a fost ales cu 474 de voturi, in timp ce contracandidatul acestuia, prof. univ. dr. Simona Dragan a primit doar 105 voturi.

Marius Raica este la al doilea mandat in fruntea Universitatii de Medicina din Timisoara, dupa ce in 2012 il intrecea la voturi pe actualul secretar de stat Dorel Sandesc.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...