Marian Iancu: „La anul o sa avem palmaresul. Este o promisiune pe care mi-o asum”

[caption id="attachment_3118" align="alignright" width="400" caption="Marian Iancu"]Marian Iancu[/caption] Presedintele lui Poli, Marian Iancu a promis ca va veni la meciul din acest week-end cu FC Vaslui si le-a transmis fanilor banateni ca din 2011, FC Timisoara va redeveni Poli Timisoara. Cu tot cu palmares. "Este un moment important pentru clubul nostru, moment pe care consider ca trebuie sa-l parcurgem impreuna. Am toate argumentele juridice pentru a putea sa promit suporterilor alb-violeti ca din returul campionatului 2010-11 ne vom numi Politehnica Timisoara, vom beneficia de sloganurile noastre, de culorile si istoria venite in urma celor 90 de ani de functionare. Este o promisiune pe care mi-o asum si as vrea sa o considerati din acest moment o certitudine. Au ramas cativa pasi formali pe care ii vom parcurge in timpul cuvenit. In cursul lunii decembrie 2010 voi provoca o conferinta de presa si ii voi invita alaturi de mine pe toti cei care m-au sustinut in demersul deosebit de dificil pe care l-am avut, ocazie cu care vom da detalii si vom documenta prezentul comunicat. A fost o munca grea, dar acum trebuie sa ne gandim sa pregatim sarbatoarea care sta sa vina anul viitor. Ne vom bucura cu totii, pentru ca destul am fost umiliti, ceea ce nu meritam", le-a transmis patronul lui Poli fanilor.

Marian Iancu

Marian Iancu

Presedintele lui Poli, Marian Iancu a promis ca va veni la meciul din acest week-end cu FC Vaslui si le-a transmis fanilor banateni ca din 2011, FC Timisoara va redeveni Poli Timisoara. Cu tot cu palmares. „Este un moment important pentru clubul nostru, moment pe care consider ca trebuie sa-l parcurgem impreuna. Am toate argumentele juridice pentru a putea sa promit suporterilor alb-violeti ca din returul campionatului 2010-11 ne vom numi Politehnica Timisoara, vom beneficia de sloganurile noastre, de culorile si istoria venite in urma celor 90 de ani de functionare.

Este o promisiune pe care mi-o asum si as vrea sa o considerati din acest moment o certitudine. Au ramas cativa pasi formali pe care ii vom parcurge in timpul cuvenit. In cursul lunii decembrie 2010 voi provoca o conferinta de presa si ii voi invita alaturi de mine pe toti cei care m-au sustinut in demersul deosebit de dificil pe care l-am avut, ocazie cu care vom da detalii si vom documenta prezentul comunicat. A fost o munca grea, dar acum trebuie sa ne gandim sa pregatim sarbatoarea care sta sa vina anul viitor. Ne vom bucura cu totii, pentru ca destul am fost umiliti, ceea ce nu meritam”, le-a transmis patronul lui Poli fanilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.