Marian Constantin Vasile este noul Administrator Public al judetului Timis

TIMISOARA. Noul Administrator Public al judetului Timis este fostul liberal Marian Constantin Vasile. Il recomanda rezultatele din mediul public, privat si academic, anunta liderul CJT, Alin Nica.

Rezultatele din mediul public, privat si academic il recomanda pentru aceasta pozitie. Are increderea mea si a echipei de la Consiliul Judetean. Mult succes, Marian! Asteptarile sunt mari, dar sunt convins ca le vei atinge si chiar depasi„, a transmis Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Initial, echipa lui Nica anuntase ca Marian Constantin Vasile ii va deveni consilier personal presedintelui Consiliului Judetean Timis.

Marian Constantin Vasile este inginer, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis. A demisionat din PNL in 2019, nemultumit de politica promovata de Nicolae Robu. A dorit sa candideze la alegerile locale din 27 septembrie din partea PLUS, insa intentia lui nu a fost agreata de liderii formatiunii. Marian Vasile a plecat de la PLUS, dar nu s-a intors, deocamdata, in PNL Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. Bottelneck all FDI right here !
  Putem aduce melteni, if the case 🙂

 2. Baiatul asta doar functii cauta. Este un alt specimen nulitate in cautare de locsoare caldute pe la stat

 3. Spune ca a fost sef de promitie si la G Moisil (1999) si la Calculatoare (2004) dar a flucrat primi ani la Continetal Timisoara… A facut doctoratul in 2019 la 15 ani de la absolvirea facultatii.

  Un sef de promotie nu se angajeaza la Continental si nu intra consilier la N Robu !!!
  Studiatii cu atentie CV sau.

 4. Succes noii echipe PNL de la judet!

 5. alt purtator de BIKINI