Noutati :

Marcel Tolcea contesta evaluarea facuta de comisia CJT privind activitatea sa de director al Muzeului de Arta Timisoara

17 aprilie, 2013 - 10:19 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Directorul Muzeului de Arta din Timisoara, Marcel Tolcea, a declarat ca va contesta decizia comisiei de evaluare care i-a dat nota mica, 5,89, pentru activitatea sa pe anul trecut, si a dat vina pe presedintele CJT, Titu Bojin, spunand ca „a fost comanda domnului Bojin„.

Marcel Tolcea spune ca in termen de trei zile va depune contestatie la evaluarea facuta de comisia Consiliului Judetean Timis si a dat vina pe presedintele CJT, Titu Bojin, pentru nota obtinuta.

Mai am cai de atac, pot face contestatie. E clar ca a fost comanda domnului Bojin care a spus de la bun inceput ca nu va colabora cu mine, de parca ar fi trebuit sa sa prezinte vernisaje. In 3 zile pot sa depun contestatia, probabil va deveni operativa in 1-2 saptamani„, a declarat Tolcea.

De cealalta parte, presedintele CJT, Titu Bojin spune ca el nu schimba pe nimeni din functie si ca decizia apartine comisiei de evaluare.

Eu nu schimb pe nimeni, nu am treaba cu schimbarile, sunt schimbati pe management mai bun sau mai rau, in functie de performanta. Acum 5-7 luni am avut discutii, dar eu pot colabora cu oricine. Toate institutiile sunt evaluate si in functie de aprecierile comisiei, iau masuri. Nu am nimic cu nimeni, eu vreau ca judetul sa functioneze cat mai bine„, a declarat Bojin.

Potrivit presedintelui CJT, in cazul in care lui Marcel Tolcea i se va desface contractul de munca, asa cum propune comisia de evaluare, se va organiza un concurs pentru postul de director al Muzeului de Arta din Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...