Noutati :

Maraton de gasit solutii inteligente pentru diminuarea efectelor schimbarilor climatice, organizat de CCIA Timis

25 octombrie, 2018 - 10:12 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener Climate KIC in România pentru perioada 2014-2020, impreuna cu Asociatia Banat IT organizeaza editia 2018 a CLIMATHON, un maraton de 24 ore cu tema ”Creating innovative smart responses to climate change effects”.

Evenimentul are loc in data de 26 octombrie 2018, cu incepere de la ora 18.00, in showroom-ul Green Forest din Str. Simion Barnutiu nr. 28.

Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbarilor climatice, format din companii dinamice, institutii academice de renume si sectorul public. Climate KIC este una dintre Comunitatile cunoasterii si inovarii (KIC) creata in 2010 de catre Institutul European de Inovare si Tehnologie (EIT). EIT este un organism UE a carui misiune este de a crea crestere durabila. Este vorba despre integrarea educatiei, antreprenoriatului si inovatiei avand ca rezultat transformarea creativa a ideilor in produse sau servicii viabile din punct de vedere economic si care sa atenueze schimbarile climatice.

Evenimentul Climathon se va desfasura concomitent in peste 120 de orase din intreaga lume.

Informatii despre orasele participante si provocarile propuse puteti regasi aici.

Doritorii se pot inscrie in program aici.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...