Mai multi copii din Timisoara au invatat sa schieze in Parcul Botanic. FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. 25 de copii din centrul educational ANTIMIS din Timisoara au invatat sa schieze. Si nu oriunde. Micutii si-au facut partie in Parcul Botanic din Timisoara.

Micutii fac parte dintr-un program in regim after-school in care sunt incluse diverse activitati educationale.

Supravegheati de un personal calificat, copiii au aratat ca sunt foarte talentati. Odata ce si-au incaltat claparii, s-au aruncat pe partie fara frica. Organizatorii spun ca vor mai avea astfel de activitati si in perioada urmatoare.

Copiii au varste cuprinse intre 7 si 12 ani si provin din familii cu grad mare de risc, familii dezorganizate si cu parinti violenti, spune Medana Pop, coordonator de programe la Junior Adventure, tabara care a avut grija de copii in Parcul Botanic.

Pentru ca venitul familiei este foarte mic este putin probabil ca ei sa ajunga vreodata la munte asa ca organizatorii s-au gandit sa le faca o bucurie aici in oras. Actiunea a fost organizata de Tabara Tematica Junior Adventure.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...