Noutati :

‘Lupta Timisoara’! 150 de sportivi au participat la gala de kickboxing gazduita de Sala Constantin Jude! Vezi FOTO!

25 februarie, 2013 - 09:09 AM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
0

Clubul Sportiv Tamashyi a fost principalul organizator al evenimentului, in cadrul caruia s-au desfasurat 75 de meciuri. Competitia a cuprins atat meciuri destinate amatorilor, cat si lupte care au adus in ring cei mai buni sportivi.

A treia editie a competitiei de kickboxing full-contact (k1 rules),’Lupta Timisoara’ a adunat la Sala Constantin Jude sportivi de la 9 cluburi Timisoara, dar si de la cluburi din Lugoj, Deta, Bocsa, Craiova, Deva, Sibiu, Oradea, Salonta, Uricani, Cluj, Medias, Arad si Hunedoara. Luptele s-au disputat pe parcursul intregii zile de duminica. Startul l-au dat cei mai tineri participanti, in varsta de 4 ani. Evenimentul a continuat cu meciurile intrecluburi si s-a incheiat cu gala de seara, care a cuprins 13 meciuri de kickboxing si unul de MMA, pentru care au urcat in ring cei mai buni sportivi.
„Competitiile noastre au ajuns deja la a saptea editie, dar este a treia editie a galei „Lupta Timisoara”. Am pornit de la ideea de a pune fata in fata sportivii din Timisoara cu sportivi din tara. Fiecare club si-a desemnat cei mai buni sportivi, iar noi am incercat sa le cautam adversari cat mai buni. De data aceasta s-au adunat foarte multi competitori, 150 de sportivi, am avut 75 de meciuri in total, dintre care 14 in cadrul galei, la care au urcat in ring cei mai buni sportivi. A fost si un meci de MMA intre un sportiv de la clubul Tamashyi si un sportiv din Serbia”, a explicat Alin Dubles, organizator al competitiei si presedinte al Clubului Sportiv Tamashyi Timisoara.
Sportivii timisoreni, sustinuti si de un public numeros la Sala Constantin Jude s-au descurcat bine in ring.”Avem sportivi buni aici in Timisoara. Fiecare dintre cluburile participante a avut cel putin cate un sportiv care a castigat. De fapt Timisoara sta foarte bine la acest sport. Sunt in total vreo 10 cluburi in oras, fiecare aduna sportivi, avem cel putin vreo 40 de sportivi buni, pe langa amatori, incepatori”, a mai spus Alin Dubles.
Intre cei 150 de participanti care au urcat in ring in cadrul evenimentului „Lupta Timisoara” s-au numarat si 4 fete. Competitia nu a fost lipsita nici de incidente mai putin placute, unul dintre sportivi, alegandu-se cu o fractura de antebrat. „Au fost din pacate si doua accidentari, se intampla, este un sport de contact, e vorba de un knock-out si de o franctura, dar ambii sportivi o sa fie bine”, a mai spus Alin Dubles.
Urmatoarea competitie de kickboxing gazduita de Timisoara va avea loc in luna iunie.
VEZI FOTO PE www.fortaviola.ro!


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...