Lugojul iese din carantina la miezul noptii. A scazut rata de infectare cu COVID-19

TIMIS. Este oficial, Lugojul iese din carantina zonala la miezul noptii, dupa ce a scazut considerabil rata de infectare cu COVI-19. Institutul National de Sanatate Publica a decis ca nu se mai impune prelungirea carantinei pe timp de zi.

CITESTE SI: Continua sa scada rata de infectare cu COVID la Timisoara. A ajuns la 5,23 la mie. Lugojul se pregateste sa iasa din carantina. Ce localitati sunt in zona rosie in Timis 

Prefectul Liliana Onet a convocat vineri o sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta in care s-a discutat situatia epidemiologica din Lugoj.

Conform analizei prezentate de Directia de Sanatate Publica Timis a reiesit faptul ca rata de infectare/1000 de locuitori a scazut de la instituirea carantinei.
Totodata, a fost primit avizul Institutului National de Sanatate Publica, conform caruia nu se mai impune prelungirea masurii pentru municipiul Lugoj, acesta iesind din carantina in data de 5 decembrie ora 00.00.
Atentie, insa, deocamdata in toata tara e carantina de noapte.

La Lugoj, vineri, rata de infectare cu COVID-19 este 3,45 la o mie de locuitori.

Autoritatile au impus carantina la Lugoj in 20 noiembrie.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. N-are cum sa iasa din carantina la miezul noptii. Intre 23 si 5 este carantina in toata tara.

    Astia se incurca in carantine. Au bagat asa de multe ca nu le mai pot tine evidenta.