Lucrare importanta a Aquatim. Raman fara apa mai multe strazi din Timisoara, dar si Inspectoratul Judetean de Politie

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de modernizare si extindere a propriei retele de distributie si lasa mai multe strazi fara apa la mijlocul saptamanii. Printre cei afectati se vor afla si angajatii Inspectoratului Judetean de Politie Timis.

Intreruperea furnizarii apei reci este programata pentru joi, 9 august, si nu va dura mai multe de 6 ore.

Compania opreste apa pe strazile Academician Dimitrie Gusti, Protopop Meletie Draghici si Take Ionescu, intre Baader si Academician Dimitrie Gusti. Se va lucra la intersectia strazilor Academician Dimitrie Gusti cu Protopop Meletie Draghici, in vederea cuplarii conductei ce va alimenta noul cartier de la ILSA, lucrarea fiind din fonduri private.

Politia Timis nu va avea apa, pe bransamentul din strada Academician Dimitrie Gusti.

La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure, astfel ca Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...