Luchin: “Am fost cuminte, vreau sa vad daca Mos Craciun imi aduce ce am cerut”

Fundasul lui Poli Timsoara a participat la o actiune organziata de catre club in colaborarea cu Consiliul Consultativ al Cartierului Fabric, ocazie cu care a impartit cadouri copiilor din aceasta zona. „Am fost ajutorul lui Mos Craciun, pentru ca i s-a stricat sania. Fac munca voluntara ca sa vada Mos Craciun ca am fost cuminte”, a declarat Srdjan Luchin.

Atent la fiecare miscare si sensibil la dorintele copiilor din Piata Traian, locul unde s-a desfasurat actiunea comuna, fotbalistul Timsoarei nu a uitat sa spuna ca i-a cerut lui Mos Craciun sa-i aduca sanantate si rezultate bune. “Vreau sa se vada la vara, nu acum, ceea ce i-am cerut lui Mos Craciun”, a mai spus Luchin.

Cele 50 de pachete cu articole promotionale ale clubului banatean au ajuns la copii numai dupa ce acestia l-au colindat pe Mos Craciun.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. mosule terog sa imi aduci un telefon cu taciscrim adevarat