Noutati :

Locul lui Ilie Bertea in Consiliul Judetean Timis a fost luat, oficial, de Teodor Crisan

26 martie, 2014 - 11:03 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Noul consilier judetean, din partea PP-DD Timis, este Teodor Crisan. Acesta a depus, miercuri, juramantul in plenul Consiliului Judetean Timis. Crisan ocupa aceasta functie in locul lui Ilie Bertea.

In prima sa sedinta, conform regulamentului, Crisan nu are voie sa participe la vot, iar in zilele urmatoare va trebuisa isi depuna declaratia de avere si de interese. De asemenea, are datoria de a anunta o eventuala incompatibilitate.

Teodor Crisan i-a luat locul in Consiliul Judetean Timis lui Ilie Bertea care a murit in data de 8 martie, chiar la petrecerea organizata de partid de Ziua Femeii. El a suferit un infarct.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. DOMNUL Theodor Crişan este un model de consilier judeţean! Dacă aş fi consilier, ca el aş vrea să fiu! Este un exemplu de succes în viaţa de familie, în care domneşte o armonie de neimaginat, şi un exemplu de bussinessman strălucit! Dar mai verificaţi şi voi, poate că eu greşesc… Oricum, dacă ne administrează şi judeţul cum şi-a gestionat familia şi afacerile…