Loc de joaca si spatii de recreere, in ultimul parc reabilitat in Timisoara. Cum arata si unde se afla? FOTO!

TIMISOARA. Parcul Arcidava, din zona Fratelia, a fost complet reabilitat in ultimele zile. Reprezentantii Primariei se lauda cu realizarea unui spatiu modern de petrecut timpul liber la aer, dar si cu  jocuri si leaganele reparate, vopsite proaspat si lustruite, pentru copiii care locuiesc in zona.

„Bancile, echipamentele de joaca, spatiul verde sunt noi sau refacute complet. E o dovada in plus ca acordam aceeasi atentie si spatiilor din zona periferica”, a scris viceprimarul Dan Diaconu pe pagina sa de Facebook.

parc fratelia 4

In plus, reprezentantii Primariei anunta si alte surprize.

„Surprizele, sper placute, in acest domeniu nu se opresc aici, vara aceasta avem multe de facut pentru cei mai mici sau mai mari”, a mai scris viceprimarul.

parc fratelia 2

In parcul Arcidava au fost pavate aleile, schimbate bancile si leaganele si reamenajate mai multe spatii verzi.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Escu spune:

  Partial adevarat,de schimbat nu s-a schimbat nimic,doar s-a reparat,s-a revopsit,si lacuit.Nou?Poate reconditionat.
  Ca o paranteza,parcul a fost facut in anul 1977 de cei care stau pe strada Arcidava.Reabilitat in 2010.Inainte de a scrie un articol verificati.

 2. sss spune:

  Asa e. Arata ca si cum cineva are grija de parcul ala. In plus, ieri au si inlocuit latetele lipsa de la tobogan si le-au si vopsit complet.
  Cinste lor, in sfarsit arata ca un parc normal. Asa ar trebui facut in toate