Noutati :

Linia de transport scolar care isi prelungeste traseul, de luni, la Timisoara

4 aprilie, 2019 - 02:02 PM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Abia inaugurata de o saptamana, o linie de transport scolar isi modifica traseul. La cererea parintilor, microbuzul care asigura drumul elevilor din Freidorf catre centru va merge pana pe strada Polona. Aceasta incepand chiar de luni, 8 aprilie.

CITESTE SI: Vestea mult asteptata. S-a lansat licitatia pentru amenajarea unui drum valoros pentru soferi, intre Timisoara si o comuna invecinata 

Linia de transport scolar S8 va fi prelungita pana pe strada Polona (fosta Fabrica de Zahar). In aceste conditii, traseul modificat si noile statii vor arata astfel:

TRASEU DUS: strada Polona – strada Ovidiu Cotrus – strada Ioan Slavici – strada Ardealul – strada Mircea Hoinic – strada Nicolae Andreescu si în continuare pe traseul existent pana pe Bulevardul General Ion Dragalina (Colegiul National Banatean).

STATII DUS: Polona (statie Expres 7) – Rascoala din 1907 (statie Expres 7 si linia 3) – C.I. Nottara (statie Expres 7 si linia 3) – Podgoriei (statie Expres 7 si linia 3) – Liceul Auto (statie linia 3) si în continuare statiile de pe traseul existent pana la statia Colegiul National Banatean (statie S2,S5).

TRASEU INTORS: Traseul existent pana pe strada Nicolae Andreescu – strada Mircea Hoinic – strada Ardealului – strada Ioan Slavici – strada Ovidiu Cotrus – strada Polona.

STATII INTORS: statiile de pe traseul existent pana la statia Liceul Auto (statie linia 3) – Podgoriei (statie Expres 7 si linia 3) – C.I. Nottara (statie Expres 7 si linia 3) – Rascoala din 1907 (statie Expres 7 si linia 3) – Polona (statie Expres 7).

PLECARI DUS: Polona – 07:25;
PLECARI INTORS: Colegiul National Banatean – 12:10; 13:10; 14:10„, transmit reprezentantii Societatii de Transprt Public Timisoara.

De la inaugurarea transportului scolar la Timisoara, mii de copii au ales sa mearga cu microbuzele STPT. In acest moment sunt 8 rute destinate elevilor.

Planul Societatii de Transport Public Timisoara este ca pana la sfarsitul acestui an sa scoata pe traseu nu mai putin de 10 minibuze care sa transporte la si de la scoala elevii.

Va reamintim, in 14 ianuarie a pornit la Timisoara transportul scolar din 4 cartiere catre centrul orasului si inapoi: Lipovei, Soarelui, Sagului si Circumvalatiunii. Ulterior, o a cincea cursa a fost introdusa si circula din zona Girocului catre centrul orasului, iar alte doua vin de cateva saptamani din Torontalului si Modern. Saptamana aceasta a fost inaugurata si cea de-a 8-a, dinspre cartierul Freidorf.

Atat parintii, cat si copiii au salutat masura STPT.

Cursele sunt gratuite, se fac cu microbuze nou-noute, supravegheate video, iar elevii sunt insotiti in permanenta de un politist local.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...