Noutati :

Limbaj si comunicare in era digitala la Universitatea Politehnica in Timisoara

26 martie, 2015 - 12:21 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

Departamentul de Comunicare si Limbi Straine din cadrul UPT organizeaza in perioada 26-27 martie cea de a 9-a editie a conferintei internationale „Comunicare profesionala si traductologie”. Tema acestei editii este „Limbaj si comunicare in era digitala”.
conferinta politehnica afis
Si-au confirmat participarea la acest eveniment de marca, sustinut de Academia Oamenilor de Stiinta, Fundatia Politehnica, editurile Politehnica, De Guyter si Tritonic si de sponsori din comunitatea locala, peste 140 de participanti din 27 de tari ale lumii.

Sesiunea plenara din 26 martie a fost transmisa live pe Internet.

Pe langa prezentarea lucrarilor in sesiuni tematice in cele 4 limbi de lucru ale conferintei (engleza, franceza, germana si romana), conferinta mai prilejuieste doua workshop-uri, unul privind traducerea asistata de calculator, cu instrumente digitale open source, respectiv unul dedicat cursurilor de limba straina si comunicare in spatiul virtual. De asemenea, in cadrul conferintei participantii sunt invitati la o masa rotunda privind editarea de carte si reviste in era digitala, precum si la prezentari de  carte profesionala.

Programul complet al manifestarii si informatii suplimentare   se gasesc pe pagina Departamentului de Comunicare si Limbi Straine sau pe pagina de Facebook a conferintei.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor