Leonard Doroftei la Timisoara: „Spuneti voi cine e mai mare. Eu sau Bute?”

"Eu am luat 1 titlu mondial, am fost dublu campion european, am luat doua medalii olimpice, toate  la amatori, plus titlul mondial la profesionisti, cand am boxat doar cu campioni. Bute ce are? 1 titlu mondial la profesionism aparat de sase ori. Spuneti voi cine are performante mai mari. Mie-mi place sa ma bat numai cu campioni. Asa vad eu performanta", este aprecierea lui Doroftei in fata  performantelor lui Lucian Bute. Razboiul declaratiilor dintre campionul mondial Lucian Bute si fostul campion mondial Leonard Doroftei a fost centrul atentiei la Gala Liga Europei de Box ce a avut loc a avut loc vineri la Sala Olimpia. Mosu Doroftei nu a uitat sa-l urecheze pe Bute si i-a amintit ca, daca nu era el sa-i deschida drumul spre boxul profesionist, astazi Bute nu ar fi ajuns Mister KO. "Cand vorbesti de Doroftei, vorbesti de omul care a deschis calea spre America. Nu m-am dus acolo sa fur. M-am dus sa muncesc si am facut-o zic eu bine. Pentru ca eu n-am fost un las sau un puturos, au ajuns si altii in lumea boxului profesionist", a mai declarat Doroftei. Prezentul romanesc e Bute, viitorul e Flavius Biea Mosul nu vede un viitor stralucit boxului romanesc si recunoaste ca la ora actuala doar Lucian Bute este boxerul care face performanta. "Cu Lucian nu am absolut nimic. Nu sunt de acord cu meciurile pe care le are el. Pana la urma e viata lui si el decide ce si cum sa faca. Oricum, daca stam sa ne gandim, momentan doar cu el ne putem mandri. Boxerii care vin din spate sunt inca tineri, cruzi. Trebuie s-i lasam pe acesti copii sa creasca, sa faca performanta la amatori, iar apoi ce va fi la profesionisti vom mai vedea. Sa vedem in 2012 la Londra poate luam o medalie si vom fi iar acolo sus. Eu il vad pe Flavius Biea in cativa ani la profesionisti. L-am vazut si azi si mi-a placut stilul sau de lupta. Desi a revenit dupa o accidentare ati vazut si voi cum s-a dus peste adversarul sau. L-a complesit. Flavius Biea e unul dintre putinii boxeri care se nasc cu talent. Mi-a placut si ca a abordat lupta ca un campion, nu a facut pasul inapoi si asta ma face sa cred ca la profesionisti va avea un cuvant de spus", a conchis Doroftei.

„Eu am luat 1 titlu mondial, am fost dublu campion european, am luat doua medalii olimpice, toate  la amatori, plus titlul mondial la profesionisti, cand am boxat doar cu campioni. Bute ce are? 1 titlu mondial la profesionism aparat de sase ori. Spuneti voi cine are performante mai mari. Mie-mi place sa ma bat numai cu campioni. Asa vad eu performanta”, este aprecierea lui Doroftei in fata  performantelor lui Lucian Bute.

Razboiul declaratiilor dintre campionul mondial Lucian Bute si fostul campion mondial Leonard Doroftei a fost centrul atentiei la Gala Liga Europei de Box ce a avut loc a avut loc vineri la Sala Olimpia.

Mosu Doroftei nu a uitat sa-l urecheze pe Bute si i-a amintit ca, daca nu era el sa-i deschida drumul spre boxul profesionist, astazi Bute nu ar fi ajuns Mister KO. „Cand vorbesti de Doroftei, vorbesti de omul care a deschis calea spre America. Nu m-am dus acolo sa fur. M-am dus sa muncesc si am facut-o zic eu bine. Pentru ca eu n-am fost un las sau un puturos, au ajuns si altii in lumea boxului profesionist”, a mai declarat Doroftei.

Prezentul romanesc e Bute, viitorul e Flavius Biea

Mosul nu vede un viitor stralucit boxului romanesc si recunoaste ca la ora actuala doar Lucian Bute este boxerul care face performanta.

„Cu Lucian nu am absolut nimic. Nu sunt de acord cu meciurile pe care le are el. Pana la urma e viata lui si el decide ce si cum sa faca. Oricum, daca stam sa ne gandim, momentan doar cu el ne putem mandri. Boxerii care vin din spate sunt inca tineri, cruzi. Trebuie s-i lasam pe acesti copii sa creasca, sa faca performanta la amatori, iar apoi ce va fi la profesionisti vom mai vedea. Sa vedem in 2012 la Londra poate luam o medalie si vom fi iar acolo sus. Eu il vad pe Flavius Biea in cativa ani la profesionisti. L-am vazut si azi si mi-a placut stilul sau de lupta. Desi a revenit dupa o accidentare ati vazut si voi cum s-a dus peste adversarul sau. L-a complesit. Flavius Biea e unul dintre putinii boxeri care se nasc cu talent. Mi-a placut si ca a abordat lupta ca un campion, nu a facut pasul inapoi si asta ma face sa cred ca la profesionisti va avea un cuvant de spus”, a conchis Doroftei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. faina gala!