La Timisoara se cauta voluntari pentru Capitala Nationala a Tineretului. Vezi cum poti ajunge pe lista

TIMISOARA. Pana sa ajunga la titlul de Capitala Culturala Europeana, Timisoara va fi anul viitor Capitala Nationala a Tineretului. Proiectul se va aplica si pe Bega, dupa ce in acest an a rulat intr-un alt oras rival, Cluj-Napoca.

Proiectul Capitala Nationala a Tineretului este un parteneriat intre municipalitatea timisoreana si o banca comerciala sub asistenta organizatiei Grupul Pont. Primarul Nicolae Robu a declarat ca, deocamdata, nu a fost stabilita agenda proiectului, insa in bugetul pe 2016 vor fi cuprinse si fonduri pentru acesta. Edilul a vorbit si despre cei care pot participa la evenimentele din cadrul proiectului. Este vorba de voluntariat.

Am discutat subiectul in Consiliul Consultativ al tinerilor, organizatiile de tineret sunt incantate. Vom face echipe care sa participe la crearea proiectului si implementarea lui si din asociatiile de tineret. Am vrea sa angrenam orice tanar care vrea sa se implice. Drept urmare, amatorii sunt rugati sa-si trimita un CV pe [email protected], si o scrisoare de intentie cu ce ganduri doresc sa se angreneze in acest proiect. Vom avea o agenda de activitati pentru tineret speciala, definita in cadrul acestui parteneriat, sprijinita de municipalitate si de agentii economici, iar banca va avea principalul rol de a promova acest proiect prin intregul sau sistem de comunicare.” a spus Nicolae Robu.

In cadrul proiectului de la Cluj Napoca au fost organizate concursuri de fotografie, concerte de muzica simfonica, un festival international de muzica si arta, dar si conferinte pe diferite teme adresate in special tinerilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. hor spune:

    Robu primul candidat,el nu are nici-o treaba, el se scalambaie si canta pentru porunbei.