Jaf la un magazin din Real Timisoara! Hotii au fugit cu casa de bani, dar au fost prinsi de politisti

UPDATE: Seiful a fost gasit de politisti in casa iubitei suspectului principal, in zona Piata Traian. Casa de bani are urme de fortare, dar nu a fost deschisa, iar banii sunt  inauntru. Tanarul, care este angajat la Jisk de mai multa vreme, ar fi furat seiful noaptea trecuta, impreuna cu niste complici,  si l-a dus acasa la prietena lui. A incercat sa-l taie cu flexul, dar nu  a reusit, asa ca a amanat operatiunea pentru seara urmatoare. In aceasta dimineata, barbatul s-a dus la serviciu linistit, la programul obisnuit. S-a minunat si el in rand cu restul angajatilor de spargerea care s-a dat. Politistii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si asa l-au identificat. Alti doi prieteni de-ai barbatului, o femeie si un barbat, sunt audiati de oamenii legii. UPDATE: Politistii au retinut deja un prim suspect. Este vorba de un tanar de 20 de ani care este angajat al magazinului pradat! Barbatul este audiat la aceasta ora de


Lovitura la un magazin din incinta centrului comercial Real de pe Calea Sagului! Hotii au dat lovitura la Jisk, o pravalie cu produse pentru casa si birou. Jefuitorii au fugit cu casa de bani in care se gaseau 4000 de lei.  Politistii au inceput cercetarile. Dimineata cand au venit la serviciu, angajatii au observat ca un geam al magazinului, care dadea in exteriorul centrului comercial, in parcare, fusese spart. Apoi au descoperit lipsa seifului. Imediat au dat alarma. Este posibil ca hotii sa se fi ascuns si sa fi asteptat aseara inchiderea centrului comercial, iar apoi au dat  lovitura si au scapat fortand fereastra dinspre parcare. [nggallery id=123]

UPDATE: Seiful a fost gasit de politisti in casa iubitei suspectului principal, in zona Piata Traian. Casa de bani are urme de fortare, dar nu a fost deschisa, iar banii sunt  inauntru.

Tanarul, care este angajat la Jisk de mai multa vreme, ar fi furat seiful noaptea trecuta, impreuna cu niste complici,  si l-a dus acasa la prietena lui.

A incercat sa-l taie cu flexul, dar nu  a reusit, asa ca a amanat operatiunea pentru seara urmatoare.

In aceasta dimineata, barbatul s-a dus la serviciu linistit, la programul obisnuit. S-a minunat si el in rand cu restul angajatilor de spargerea care s-a dat.

Politistii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere si asa l-au identificat.

Alti doi prieteni de-ai barbatului, o femeie si un barbat, sunt audiati de oamenii legii.

UPDATE: Politistii au retinut deja un prim suspect. Este vorba de un tanar de 20 de ani care este angajat al magazinului pradat! Barbatul este audiat la aceasta ora de


Lovitura la un magazin din incinta centrului comercial Real de pe Calea Sagului! Hotii au dat lovitura la Jisk, o pravalie cu produse pentru casa si birou.

Jefuitorii au fugit cu casa de bani in care se gaseau 4000 de lei.  Politistii au inceput cercetarile.

Dimineata cand au venit la serviciu, angajatii au observat ca un geam al magazinului, care dadea in exteriorul centrului comercial, in parcare, fusese spart. Apoi au descoperit lipsa seifului. Imediat au dat alarma.

Este posibil ca hotii sa se fi ascuns si sa fi asteptat aseara inchiderea centrului comercial, iar apoi au dat  lovitura si au scapat fortand fereastra dinspre parcare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.