Iti plac mezelurile? Iata care sunt cele mai sanatoase marci de parizer de pui!

Printre cele mai prezente mezeluri din supermarketurile romanesti se numara parizerul. 11 asemenea produse au fost analizate de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor din Romania.

Asociatia a vrut sa afle raspunsul la aceasta intrebare si a analizat 11 astfel de produse alimentare, relateaza evz.ro.

Evaluarile au fost realizate in laboratoare International Consumer Research&Testing si s-a tinut cont de criterii precum procentajul de grasime si raportul colagen/proteina.

Au fost testate parizere de pui produse de: Agricola, Aldis, Best Farm, Campofrio, Caroli, Clever, Cristim, Diavist, Luca si Prodprosper. Punctajul maxim care se putea obtine era de 5,5 stele. Acest punctaj a fost obtinut doar de parizerul de pui Prodprosper, iar pe locurile urmatoare s-au clasat Cristim (5,38 stele) si Caroli (5,25).

Iata clasamentul complet:
Prodprosper – parizer de pasare 5,5 stele din 5,5 stele
Cristim – parizer pui – 5,38
Caroli – parizer pasare – 5,25
Campofrio – parizer pasare – 5,13
Aldis – parizer piept pui – 5
Agricola – parizer pasare – 5
Best Farm – parizer pui – 5
Luca Parizer – piept pui – 4,75
Best Farm – parizer traditional din piept de pui – 4,75
Diavist – parizer pui – 4,25
Clever – parizer de pui – 4,25

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.