Noutati :

IT intalneste Automotivele, intr-un seminar de anvergura organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis

24 mai, 2016 - 02:11 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

ARIES Timisoara si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in data de 30 mai 2016, ora 1000, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piata Victoriei nr. 3, un seminar dedicat promovarii si cresterii vizibilitatii industriei IT&C in randul investitorilor straini si al exportatorilor,  sub genericul: IT&C meets Automotive

Evenimentul este prilejuit de demararea Proiectului “Luna si Industria”, lansat de echipa InvestRomania – institutie guvernamentala ce are scopul de a atrage si de a facilita investitiile straine directe in Romania. Institutia are atributii in coordonarea, monitorizarea si aplicarea politicii Guvernului la nivel national in domeniul promovarii, marketing-ului, atragerii si implementarii investitiilor straine.

Seminarul se doreste a fi un excelent prilej de constituire a unei platforme de dialog in domeniul industriei IT&C si auto – sinergiile dintre cele 2 sectoare – integrare pe orizontala a industriei IT & C – „conceptul de „Industry 4.0” in industria auto.

Vor fi prezenti jucatori relevanti din industria IT&C si Auto, autoritati publice, universitati, agentii de dezvoltare regionala si start-up-uri.

Invitat special este Domnul Manuel COSTESCU – Secretar de Stat in Ministerul Economiei,  Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri – InvestRomania,  care va aborda teme precum: Integrarea IT&C in industrii cu potential de crestere, Planul Comisiei Juncker de stimulare a investitiilor, Programul-cadru pentru cercetare si inovare al Uniunii Europene – H2020.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...