Interventie Aquatim reprogramata la Timisoara. Apa oprita pe mai multe strazi din oras si la penitenciar

TIMISOARA. O interventie a Aquatim care trebuia sa aiba loc in aceasta saptamana la Timisoara, va avea loc la inceputul saptamanii viitoare.

CITESTE SI: A fost adoptata noua lege a energiei electrice. Cum se vor calcula facturile 

Lucrarile vizau cuplarea de conducte si urmau sa fie facute pe strada Popa Sapca, dar vor fi realizate luni, intre orele 8 si 16. In acest interval orar apa va fi oprita pe strazile Popa Sapca, Vasile Lucaciu, Aurel Popovici, Zurobara, Constantin Brancusi, Bucuresti, Martir Miroslav Todorov, Aleea Theodor Mihaly, Martir Sebastian Iordan si la Penitenciar.

Va reamintim, in perioada 21-25 noiembrie se vor efectua spalari ale retelei de distributie in Dragsina, unde zilnic intre orele 8-15 se va inregistra presiune scazuta, si in Giarmata Vii, unde zilnic intre orele 9-15 se va opri furnizarea apei.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceste perturbarile vor fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...