Interventie Aquatim. Apa oprita o zi intreaga la Timisoara

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile de modernizare a propriei retele de distributie si opreste apa pentru conectarea de conducte la Timisoara la mijlocul saptamanii.

CITESTE SI: Copiii ar putea fi testati antidrog in scoli. In ce conditii se va face 

Miercuri, 30 august, intre orele 8-20, la intersectia strazilor Simion Barnutiu si Samuil Micu se vor executa cinci conectari de conducte. Lucrarile fac parte din „CL 12, Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei in Piata Badea Cartan, Bulevardul Take Ionescu (intre strada Enric Baader si Badea Cartan), Simion Barnutiu, Samuil Micu, Splaiul Penes Curcanul, Splaiul Grivita, Primaverii, Piata Petru Maior, Viorelelor, precum si la STPT, Clinica Sf. Stefan, Scoala Gimnaziala Nr. 21 „Vincentiu Babes”, dar si la diferite firme, hoteluri, restaurante sau supermarketuri din zona.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.