Opinia Timisoarei

Infrangerea la care nimeni nu se astepta. Timisoara a pierdut cu Brasovul un meci pe care l-a avut in mana

TIMISOARA. Nimic nu anunta „bomba” ce avea sa explodeze in Sala Constantin Jude. SCM Timisoara nu a reusit sa se impuna in fata unei echipe de batut, CSM Corona Brasov, iar ultimele 40 de secunde au marcat o victorie neasteptata a vizitatorilor, desi in mare parte din meci echipa gazda a avut meciul sub control.

CITESTE SI: Fara probleme. Lugojul se impune din nou si se califica in turul doi din Cupa Challenge la volei feminin 

Oaspetii au inceput mai bine, 0-6 si 6-10, dar alb-violetii au preluat usor-usor initiativa si au fost in avantaj la prima sirena, 21-19. Diferenta a crescut in sferul doi, iar la pauza mare scorul era de 45-38. S-a ajuns chiar la +12 in sferul 3, 50-38 si meciul parea castigat. In ultima secventa s-a intrat de la 65-58, iar Timisoara avea chiar 70-61. Ultimele minute au fost de neinteles, cu brasovenii intrand in avantaj, apoi gazdele fiind din nou in fata 81-80. Ultimele secunde au fost de cosmar si Brasovul, care a reusit in ultimele zece minute un incredibil 27-16 s-a impus cu 85-81.

Gazdele au pacatuit nepermis la aruncarile de la semidistanta, doar 16 din 42 de aruncari atingandu-si tinta, fata de 23 din 38 ale adversarilor. Cativa jucatori ai Timisoarei, desi au jucat minute bune pe teren nu si-au ajutat echipa avand 0 la puncte marcate.

Doar 4 jucatori au fost practic in meci de la gazde, Antonyo Makale Foreman cu 25 de puncte si 4 recuperari, Igor Kesar – 18 puncte cu 4 recuperari, Nikola Gajic – 16 puncte cu 6 recuperari si Tyreek Myjewel Scot Grayson – 14 puncte, 4 recuperari, 4 pase decisive. De cealalta parte, Andrei Petica a facut meciul vietii cu 22 de puncte, iar Armin Cane a adunat 19 puncte.

Dupa trei etape, Timisoara pierde primul meci, avand doua victorii si un esec, iar Brasovul a obtinut primul succes, dupa doua infrangeri la rand.

Exit mobile version