Indragiti cantareti de muzica populara din Banat vin la SARBATOAREA unui cartier din Timisoara

TIMISOARA. Tot cartierul Blascovici e in sarbatoare! Cu mic cu mare, timisorenii sunt asteptati sa se bucure impreuna cu localnicii de doua zile pline de veselie, in acest sfarsit de saptamana.

In program se gasesc tot felul de activitati, pentru toate varstele, dar mai ales multa muzica populara. Nume mari ale cantecului banatean ii vor incanta pe locuitorii din Blascovici, iar invitat special este cel mai cunoscut reprezentant al folclorului banatean: Petrica Moise.

Iata PROGRAMUL RUGII:

Sambata, 7 noiembrie:

– 16.00-16.30: slujba taierii colacului; Capela Parohiei Ortodoxe din Cartierul Blascovici
– 16.30-16.45: deplasarea alaiului catre locul de desfasurare a sarbatorii Zilele Cartierului Blascovici
– 16.45-17.00: deschiderea oficiala a sarbatorii Zilele Cartierului Blascovici, Parcul „Arhanghelii Mihail si Gavril”
– 17.00-22.00: program artistic sustinut de ansamblul folcloric „Pusta Banatului”, cu participarea urmatorilor solisti vocali:
– Andreea Indru
– Denis Curtean
– Dolores Dongea
– Vasilica Pleniceanu

 

Duminica, 8 noiembrie:

– 10.00-12.00: Slujba Sfintei Liturghii, urmata de o agapa frateasca; Capela Parohiei Ortodoxe din Cartierul „Blascovici”
– 17.00-22.00: program artistic sustinut de ansamblul folcloric „Pusta Banatului”, cu participarea urmatorilor solisti vocali:
– Alexandra Ciota
– Achim Georgiana
– Miruna Lazea
– Patricia Pepa
– Vlad Vacaru
– Geanina Beleiu
– Denis Hiliteanu
– Petrica Moise – invitat special

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...