Noutati :

‘Incompetentul’ Goia, tinut in brate de administratia Fritz? Viceprimarul Ruben Latcau, atac la conducerea STPT pentru ca a cerut plata datoriilor restante de la SMTT

3 februarie, 2021 - 05:41 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
47

TIMISOARA. La aproape 5 ore de la momentul la care conducerea STPT, ajunsa la fundul sacului, a facut miercuri un apel public catre Asociatia de Dezvoltare Intracomunitara Societatea Metropolitana de Transport Timisoara, condusa de Ioan Goia, sa isi achite datoriile, intrucat pentru a doua oara in ultimele luni a fost la un pas sa isi lase angajatii fara lefuri, iar furnizorii sunt neplatiti, iata ca vine o reactie si din partea Primariei Timisoara, prin vocea viceprimarului Ruben Latcau, in subordinea caruia se afla transportul public.

CITESTE SI: Salarii neplatite, facturi restante catre furnizorii de combustibil, curent si piese de schimb la STPT. Goia sfideaza Societatea de Transport in Comun din Timisoara 

CITESTE SI: Asociatia capusa la care aproape toti angajatii sunt sefi are o datorie uriasa catre Societatea de Transport Timisoara, refuza s-o plateasca si lasa angajatii STPT fara salarii de sarbatori. O conduce ‘incompetentul’ Goia, recompensat de Nicolae Robu

Dupa delegarea gestiunii serviciilor publice de transport persoane catre Asociatia de Dezvoltare Intracomunitara Societatea Metropolitana de Transport Timisoara, condusa de Ioan Goia, in iulie 2020, au inceput problemele la STPT, societate care inainte de acest moment ajunsese chiar pe profit in urma unui amplu program de redresare respectat ca la carte.

In luna octombrie a fost innoit contractul dintre cele doua societati si adaugate clauze. Au ramas insa in suspensie o serie de plati pe care SMTT trebuia sa le faca catre STPT inca din iunie, in baza vechiului contract, bani pe care Ioan Goia refuza sa ii achite.

Dupa ce in decembrie, angajatii au fost la un pas sa ramana cu salariile neplatite, intrucat SMTT-ul lui Goia a refuzat sa vireze banii catre STPT, acum oamenii sunt iarasi restanti la incasarea lefurilor. Asta in timp ce angajatii SMTT ar fi primit prime de sarbatori in valoare de 2.000 de lei fiecare. Mai mult, nu au fost achitate facturile catre furnizorii de piese de schimb pentru tramvaie, autobuze si troleibuze, dar si catre cei care asigura combustibilul, respectiv curentul electric.

Reprezentantii STPT nu au reusit sa ajunga la o intelegere cu SMTT, astfel ca exista pericolul blocarii activitatii. Poate chiar ca angajatii sa opreasca lucrul la un moment dat, iar asta ar insemna ca mijloacele de transport in comun sa ramana in depou.

Ruben Latcau trece la amenintari

La 5 ore de la aparitia acestor informatii in spatiul public, viceprimarul ia atitudine si trece la amenintari. Aceasta dupa ce seful sau, Dominic Fritz, la un conflict precedent, din pricina caruia timisorenii au fost pusi pe drumuri sa-si valideze lunar abonamentele gratuite, a sustinut ca nu e treaba primarului sa intervina in conflictul dintre cele doua societati.

Desi seful STPT Nicolae Bitea facea trimitere in apelul sau de miercuri la datorii din contractul vechi, viceprimarul Ruben Latcau, aflat in zilele libere oferite de stat la venirea pe lume a primului sau copil, vine cu ultimatumuri si precizari, referindu-se la… contractul cel nou.

Transport de calitate în întreaga zonă metropolitană, nu conflicte păguboase

Viceprimarul Ruben Lațcău le cere directorilor STPT și SMTT, Nicolae Bitea, respectiv Ioan Goia, să înceteze de urgență conflictele publice și să își respecte înțelegerile încheiate cu Primăria Timișoara și cu timișorenii. Cei doi, secondați de directoarele economice ale celor două companii, doamnele Felicia Lăscuț (STPT) și Alexandra Simuț (SMTT) s-au angajat ca până în data de 10 februarie să vină cu o propunere de modificare a contractului de delegare a serviciilor de transport care să răspundă nevoilor celor două părți.

Contractul de delegare de gestiune dintre Regia Autonomă de Transport Timișoara și Societatea Metropolitană de Transport Timișoara a fost semnat prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pe 22 iulie 2020 și a intrat în vigoare în octombrie anul trecut. Principiul contractului este că, dacă operatorul îndeplinește planul de mers, este îndreptățit să primească plata în condițiile respectării prevederilor contractului dintre părți.

Pe contractul de delegare de gestiune, model european de altfel, se pune un accent deosebit pe validarea titlurilor de călătorie, pentru ca unitățile administrativ-teritoriale sau mandatarul lor, SMTT în cazul nostru, să aibă toate elementele necesare realizarii unor analize obiective privind utilizarea și optimizarea rețelei de transport public și adaptarea planului de mers. Pentru că municipalitatea sau grupul de UAT-uri să nu plătească pentru un plan de mers prost gândit sau neajustat corespunzător de ani de zile, trebuie să aibă la dispoziție datele referitoare la validări, ca să știe încărcarea reală„, se arata in prima parte a unui comunicat transmis de consiliera personala a viceprimarului Ruben Latcau.

Viceprimarul Timisoarei se dezlantuie la adresa sefului Societatii de Transport Public Nicolae Bitea, pe care il acuza ca nu si-a adaptat cheltuielile la… neachitarea facturilor de catre seful SMTT Ioan Goia si l-a tras de urechi ca a indraznit sa angajeze soferi si vatmani. Insa nu pare sa aiba nimic de reprosat lui Ioan Goia ca nu-si plateste datoriile catre STPT.

Contractul de delegare de gestiune încheiat pe STPT e unul pe model european. Știam – și STPT știa – încă din 2018 că trebuie sa trecem la un astfel de sistem. Cu toate acestea, managementul STPT nu și-a asumat această schimbare și nu și-a adaptat planul de justă cheltuire a banului public pe care îl primesc. Au făcut noi și noi angajări în plină pandemie, nu au făcut niciun plan de reducere a cheltuielilor, nu au făcut niciun plan de eficientizare a serviciului public la care s-au angajat. Din păcate pentru domnul Bitea – și pentru timișoreni, la capăt de linie – contractul de delegare îi face domnului director general al STPT mult mai dificilă nevoia de a ascunde gratuitățile decontate fără bază reală. Din 2016 și până azi costul salarial la STPT s-a dublat, personalul a crescut cu aproximativ 20% în vreme ce numărul de kilometri efectuați a rămas relativ același”, a declarat Ruben Lațcău, viceprimarul Timisoarei, potrivit aceluiasi comunicat.

Ruben Latcau a incheiat prin a anunta ca va avea discutii cu colegii din alianta politica USR PLUS – PNL pentru a gasi solutii in vederea deblocarii situatiei dintre cele doua societati si atrage atentia ca masurile ar putea merge pana la demiterea sefilor.

Am avut deja 4 întâlniri cu domnii Bitea și Goia, adevărate competiții de orgolii și imaturitate între cele două părți, în care Primăria a servit ca mediator și reprezentant al drepturilor timișorenilor la servicii de transport de calitate și la un preț corect. Voi avea discuții săptămâna aceasta cu colegii de alianță (USR PLUS si PNL, n.r.)pentru a găsi împreună soluții să deblocăm neînțelegerile dintre STPT și SMTT, dacă este cazul cu schimbarea conducerii celor două instituții. Transportul public în Timișoara și zona metropolitană nu se va bloca în Bitea și Goia. E inacceptabil ca timișorenii să plătească orgoliile lor, cu bani publici irosiți pe servicii nesatisfăcătoare. Lucrurile care ne interesează și ne afectează direct pe fiecare dintre noi, timișoreni și locuitori din întreaga zonă metropolitană cu siguranță nu sunt conflictele de acest gen. Vrem să ne putem deplasa ușor și comod, indiferent de mijlocul de transport utilizat sau de distanța străbătută. Cer celor două părți să își regăsească înțelepciunea și să respecte clauzele contractului”, a conchis Ruben Lațcău, conform comunicatului.

Ce nu spune Ruben Latcau este ca in acest contract de delegare de gestiune nu este specificat un numar de abonamente validate, ci este incheiat pe volumul de calatori anterior pandemiei.

STPT: vom ajunge in imposibilitatea de a oferi transportul public din Timisoara la standarde normale

Miercuri, reprezentantii STPT lansau un apel public catre SMTT, societatea cu care are contract pentru transportul public,  sa-si achite datoriile, intrucat STPT a a ajuns in situatia de a nu-si putea plati la timp angajatii si facturile catre furnizori.

Facem un apel public către Asociatia de Dezvoltare Intracomunitară Societatea Metropolitană de Transport Timișoara, prin care dorim să fie respectați termenii financiari ai contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de transport persoane în aria de competență a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară, prin atribuire directă către Societatea de Transport Public Timișoara.

Conform contractului amintit, SMTT are obligația de a vira către STPT sumele de bani necesare pentru serviciile de transport public oferite în cursul anului 2020 și începutul anului 2021. În ciuda demersurilor legale întreprinse de conducerea STPT pentru achitarea sumelor restante începând cu luna iunie 2020, SMTT nu a oferit niciun răspuns. Achitarea datoriilor de către SMTT este vitală pentru a asigura serviciile de transport public în Timișoara. În caz contrar, vom ajunge în imposibilitatea de a oferi transportul public din Timișoara la standarde normale. Neachitarea sumelor restante de către SMTT a dus la nedorite întârzieri salariale față de angajații STPT și la imposibilitatea de a achita facturile către furnizorii de combustibil, energie electrică și piese de schimb.

Începând cu luna decembrie 2020, conducerea STPT a făcut eforturi considerabile pentru achitarea salariilor angajaților și pentru plata unei părți din facturile restante față de furnizorii de combustibil, energie electrică, piese de schimb pentru mijloacele de transport în comun, cu unele întârzieri. Fără aceste eforturi, calitatea transportului public ar fi avut de suferit, călătorii noștri fiind cei mai afectați.

În baza contractului de delegare atribuit către SMTT, solicităm respectarea termenilor legali ce se regăsesc în acest contract, dar și disponibilitatea partenerilor noștri la un dialog constructiv, în centrul căruia să se afle călătorul care apelează la serviciile noastre„, au transmis reprezentantii STPT.

Conducerea Societatii de Transport Public Timisoara a precizat pentru opiniatimisoarei.ro ca numai de pe contractul vechi are de incasat aproximativ 2 milioane de lei de la SMTT-ul condus de Ioan Goia.

Fac al nu stiu catelea apel, atat oficial, cat si pe baza adreselor facute de-a lungul timpului. Vreau societatea sa incaseze datoriile de pe vechiul contract, sunt undeva la aproximativ 2 milioane de lei de incasat si nimeni nu raspunde la nimic. Le-am facut adrese, notificari, am incercat pe toate caile posibile, corecte, elegante, de buna intentie. Nimeni nu spune nimic. A spus conducerea SMTT ca nu s-au incasat banii de la primarii. Mi-e greu sa cred acest lucru. Nu discutam de noul contract. Vorbim de contractul trecut, unde nu ni s-au achitat banii. Nu ma refer la Primaria Timisoara, ei ne-au dat si ieri niste bani. Avem intarzieri salariale, neplata energie si combustibil. De cand avem un contract pe prestare de transport cu SMTT totala, noi avem probleme din toate punctele de vedere, al activitatii generale. Nu avem probleme cu Primaria Timisoara, problema noastra este cu Asociatia.

Eu n-am platit salariile. Trebuia sa le platesc vineri si azi e miercuri. Din 30 noiembrie am intarzieri salariale.

Am restante la motorina de 1 milion lei, la energie imi intra a doua factura. Eu am tot facut cereri de amanare de plati. Abia ieri am reusit sa platim la motorina, la factura scadenta in 4 ianuarie. Eu n-am mai platit furnizorii de piese de nu stiu cat timp.

Noi facturam catre ei prestatia de transport si ei factureaza catre primarii. Noi avem 18 milioane de lei facturati, pe noul contract.

9 milioane de lei am datoriile comerciale ale societatii. Am primit 414.000 de lei de la Primarie, doar avansurile salariale le am 1.34 milioane de lei. Aici era termen 30 ianuarie, trebuiau date vineri salariile. Abia maine reusesc sa platesc soferii si vatmanii, numai personalul de bord„, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro Nicolae Bitea, directorul STPT.

Ioan Goia nu a raspuns la telefon pentru a oferi la randu-i o explicatie pentru situatia in care s-a ajuns.

Un alt scandal izbucnea la inceputul acestui an cand pensionarii, elevii si studentii aveau sa fie pusi pe drumuri in plina pandemie de acelasi Ioan Goia pentru a-si valida abonamentele de transport subventionate, intrucat acesta refuza sa achite catre STPT contravaloarea lor daca nu sunt activate luna de luna.

La acel moment, primarul Timisoarei Dominic Fritz a spus ca nu doreste sa se amestece in relatiile contractuale dintre cele doua societati, cerand imperativ ca cele doua entitati sa ajunga la o intelegere.

CITESTE SI: ‘Nu e treaba primarului’. Dominic Fritz, despre scandalul dintre STPT si asociatia condusa de Ioan Goia, dupa ce oamenii au stat la cozi, in pandemie, la Timisoara, pentru a-si valida abonamentele gratuiteInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 47comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Astia doi , primarul si vicele sunt cam pe langa tot ce se intampla in oras…..o mai venit si omu’ ala de la capitala , aici trebuiau sa isi caute niste consilieri competenti si care stiu cat de cat problemele urbei !!!

 2. fete de incompetenti……..

 3. Circul zilnic cu mijloacele de transport ale STPT, pe traseele mele e totul acceptabil. Eu validez abonamentul, PENTRU CĂ ȘTIU că intră la numărătoarea banilor care se vor deconta și ÎMI PASĂ! Vă asigur că vreo 70% dintre cei care urcă nu validează, fie pentru că au gratuitate, fie pentru că au abonament – și nu știu că e nevoie să fie numărați pentru chestiuni birocratice/financiare… Vă asigur că, din punct de vedere legal, aceste persoane nu pot fi sancționate pentru nevalidare, chestiuni strict tehnice, nu de drept. Administrația locală ar trebui, întâi, să ceară și să finanțeze un instrument corect de numărare a oilor care transhumează (de exemplu senzori la uși, camere inteligente etc) și abia apoi să amenințe cu tăierea finanțării și regândire de trasee și orare.

 4. Deci, trebuie sa te organizezi in asa fel incat sa nu te bizui pe niste sume pe care trebuie sa le incasezi dupa ce ai prestat niste servicii.
  Pai la ce naiba sa mai prestez acele servicii? Asa de-a moaca!

  Credeam ca vicele poate ceva mai mult daca primarul nu poate si nu-i treaba lui!

 5. Iar ge plângi, Latcaule! Ai și soluții! Dacă nu, rămâi acasa, tata! Ori ii dai afara pe amandoi, ori nu te mai plânge, ca nu ne interesează lamentările. Hai noroc!

 6. Băi infractorule, tu ești șeful lor nu mediator și nici regizor de circ !! Controlezi, constați cine este vinovat, îl dai afară și următorul care vine știe ce îl așteaptă dacă nu își face treaba.
  Eu zic să rămâi tu să-ți crești copilul si să o trimiți pe soție in locul tău, că tare mă tem că se descurcă mai bine ca tine !

  • Esti un jeg de om daca te ajungi sa iei de familia lui. AURist cretin

   • qwerty, nu s-a luat de familia lui ( abia asteptati USR-isti la colt sa va mai agatati de ceva, insa voi uitati ce campanie mizerabila a-ti facut ). A fost o recomandare sa nu ne mai incurce ( cu „ profesionalismul „ lui si sa isi creasca copilul. Ce atac la familie ii asta. Atac la familie era daca ii lua nevasta, parintii, copilul …….dar nu a facut asta.

    • Ce campanie mizerabila „a-u” facut? Si, ca fapt divers, contractul ala intre local si metropolitan (adica intre PNL si PSD, la vremea respectiva) cine l-a clocit, si-acum sta-n pozita strutului?
     Atac la persoana/famile este orice discutie scoasa din cadrul normal. Mai era unul care vedea „fete de incompetenti – ma intreb daca ne-ar putea trimite o poza personala, sa-i discutam compententa, inteligenta, originea, educatia, obiceiurile intime pe baza infatisarii.

   • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 In primul rand eu nu m-am luat de familia lui Rubenbiberon, i-am sugerat să rămână acasă și să-și trimită soția in speranța că este mai capabilă decât el.
    Interesant este altceva și tare mă tem câ Qwerti este chiar Rubenbiberon, pentru că nu a amintit nimic de calitatea lui de infractor de drept comun dar este deranjat câ i-am sugerat să rămână să-și crească copilul ! 😉
    După alegeri am provocat pe oricine să parieze cu mine 1/100 că Samuie’l in maximum 8 luni va fi cel mai înjurat primar pe care l-a avut Timișoara, dar se pare ca l-am supaapreciat !! Iar pentru tine pensatule, in Timișoara trăiesc peste 250000 de oameni cu drept de vot, dintre care 57000 l-au votat pe Hampelmann vreo 23000 pe vopsit iar restul sunt PSD-isti și hAUR-isti după mintea ta de pudrat ?

    • Usturoi n-ai mancat, dar gura-ti pute a kkt! Nu de acum, ci de ani de zile. Succes! Sau vrei succesuri?

 7. In poza vad exact doi maimutoi: primarul si viceprimarul. Mai vad doi incompetenti si chiar doi impotenti. De ce nu vad si doi mincinosi. Cam acestea sunt „calitatile” celor doi. De fapt gresesc…Latcau mai are si „calitatea” de infractor…

 8. Am o singura parere sau mai multe
  1. Goia se razbuna si este prost sfatuit de toti ( Culita sau Marcel Nicola ) si daca iar plateste cu functia … Nicola va rade ca si data trecuta va linge si el un fund si se va sacrifica ca director general la smttmmttt din functia asta va angaja fufe si iar fufe pe placul lui … Nu degeaba e divortat si a fost scos afara din casa…
  2. Bitea cu ai lui mai ales Nicu vor platii cu functia … Prostia lui Latcau ca a angajat soferi si vatmani e ca trebuie .. STPT are deficit permanent de personal de bord … Pe latcau l-a platit Goia sa vb asa sau cine ??
  3 . Doamnele directoare economice Felicia Lascut si Simut Alexandra mai ieri prietene … azi dusmance sau doua habarniste ???
  4. Si cel mai dureros Timisoara pierde in continuare si ORADEA creste si creste ca si judetul Bihor

  5… Latcau taci numai manca usturoi … Cred ca au venit femeile lui Goia si au adus dania de botez …

  • Tu înainte sa iti scri opinia, ar trebui sa iei lecții de limba română. În primul si primul rand NU EXISTA functia de ” directoare ” dar la cât de retarda esti cu siguranță nu știai asa ceva. Probabil esti o frustrata infecta care si-ar vinde sufletul pt o funcție. Te legi de toată lumea fără sa ai habar ce se intampla în jurul tău. Ce zici de un concurs de cultura generala ? UPS ….. te-am jignit cumva ?

   • Bine zici…

    Cultura generala

    Organigrama STPT care are pe Felicia doamna directoare economica..
    La Smtt da are toate atributiile de directoare..
    Poate pleaca toti de acolo… Saracu Ioan iar plateste pentru ca si-a dus o sleahta de nepriceputi

  • În Timișoara s-a ales praful de tot. Orașul de pe Bega s-a cam ruinat.Se vede ca nici cei care se afla la conducerea primăriei nu au competente în a face ceva pentru oameni, ci se gândesc doar la cum sa tina în spate oameni precum Goia, care prin tot felul de tertipuri a ajuns sa coordoneze din umbră societatea de transport în comun a timișorenilor. Ce vina are Bitea ca a angajat personal? Mai țineți minte când nu era personal care sa deservească populația, dragi timișoreni, și asteptam mult și bine prin stații? Omul se zbate, a demonstrat ca poate, însă ca întotdeauna cei buni sunt dați la o parte ca nu au loc de „ciolanisti” și de cloaca pe care o coordonează și o mânuie din umbră asemenea persoane. Ar trebui sa facem sesizări și pe la televiziuni, ca doar asa se mai poate face lumină, sa știe și ceilalți români ca Banatul nu mai e „fruncea”.

 9. Au invatat prea repede „mersul lucrurilor”, astia care ne spuneau cum vor administra ei orasul 🙁

 10. Pune ti directori de la partidul vostru de latratori si pe astia in functii mai bune,daca nici acum jigodia de Goia cu sleahta lui nu dispare ,Culita Chis ,etc Timisoara va ajunge de tot rahatul,ca primarul asta e slab e altceva ,dar astia s niste comunisti ordinari.

 11. Ca un om care trăiește de aproape 34 de ani printre ei când îl văd pe Kasperl Fritz Witz Figur cum rânjește pervers ca un Laverboy, pot să scriu o carte despre ce gândește cu adevărat despre noi și despre România.

 12. Parca spuneau ca nu-i treaba primariei ce se intampla acolo. Acuma ne spun ca pot sa-i dea afara. Pai au zis ca nu se poate. Fantastic, astia se contrazic singuri. Eu asa mincinosi ordinari n-am mai pomenit. Astia mint mai rau ca Ponta. Nu pot sa cred!

 13. Fritz Premier! Doar asa scapam de el!

 14. Mai mâncați mult rahat de la PNL, care va sponsorizează pe fata cu astfel de baliverne, Opinia Timișoarei ?

  • Ce legatura au cu Pnl-ul problemele reale care au aparut de cateva luni la Ratt? Cum adica baliverne? Cand batranii merg la cozi, lunar, inutil, in plina pandemie ca sa-si primeasca dreptul. De ce vor sa-i umileasca? Daca nu vor, atunci sa nu le mai dea gratuitate, nu sa-i batjocoreasca, punandu-i pe drumuri si astfel silindu-i implicit sa renunte. Realitatea, cu incompetentii in care majoritatea am crezut din naivitate, doare asa de tare ca n-o mai percepeti?

   • Pentru faptul ca Primaria a realizat ca se aruncau enorm de multi bani subventionati pe abonamente NEfolosite, inseamna ca e o problema ? Vor gasi o solutie lunile urmatoare ca sa nu ii mai puna pe drumuri pe cei de varsta a 3-a. Ruben e primul viceprimar care s-a pus serios pe stpt si vor rezolva problema intr-un final. Daca ajungem sa dam in ei dupa nici 3 luni de administratie, avand in vedere ca situatia lasata de Lae e complet dezastruoasa, inseamna ca nu suntem buni de nimica ca si societate.

    • Parerologule userist, esti complet pe langa problema. Habar nu ai, la fel ca idolii tai, care-i faza cu abonamentele subventionate. Nu-mi vine sa cred cat sunteti de limitati si de habarnisti, dar comentati ca tampitii

    • Normal era ca prima data sa vina cu solutia pentru a nu-i mai pune pe batrani pe drumuri in plina pandemie si apoi sa faca schimbari. Nu prima data ii pui pe drumuri si dupa implementezi alte solutii. Cred ca au avut timp doi ani de cand critica tot sistemul din Timisoara sa se gandeasca la solutii de a schimba ce nu merge. Si legat de ultima ta fraza, nu cred ca-i sanatos si democratic modul tau de gandire, este normal intr-o societate democratica sa critici in voie, mai ales cand cei aflati la conducere gresesc. La fel au facut si ei cu Robu, plus ca in el lovea si toata presa ceea ce nu-i cazul acum, dimpotriva. Cat despre noua conducere, nu suntem obligati sa le urmarim greselile, in tacere, timp de 4 ani si abia atunci sa-i penalizam. Trebuie trasi in permanenta de maneca daca gresesc, poate se vor schimba din mers. Daca tota lumea-i va lauda si cand fac greseli, vor considera ca fac bine ceea ce fac chiar daca este gresit. Timisoara nu trebuie sa stagneze, indiferent cine o va conduce!

  • Sant oameni normali, nu e vorba de vreun partid. Se vede dela o posta ca sant incompetenti, numa voi astia postacii USR nu va dati seama.

 15. Bă copile tu ai un tupeu ce frizează orice logică deci să fii dublu repetent cu 12 clase, plm știe prin ce extorsiune a unui degajament ajungi viceprimar și mai și caști gura, eu mi-aș da demisia să-mi salvez cât de cât blazonul, deși nu e cazul tău care ai suge și carice ca să rămâi pe post. Demisia de onoare amice, dacă mai ai așa ceva

 16. Să mai căști gura când o să vii în fața electoratului cu un CV și o carieră care să te recomande. De fiecare dată când cei de la USR vor mai apărea în public încearcă să cârâie le reintesc că sunt nimic mai mult decât niște șomeri dublu repetenți exmatriculați, până se sesizează DNA-ul și Curtea Supremă pentru fals în declarații.

 17. Ce mizerie de site a ajuns si Opinia Timisoarei la comanda si cheremul PNL. Titluri si articole de cacao gen A3.

  • Ce mizerie de comentatori au astia de la USR, carora le plac doar aplauzele si artificiile, spuma si sampania. Se duce valul de pe ochii alora de v-au pus in functii si atuncea toata lumea e nashpa, asa-i? Incepe lumea sa se prinda de cat sunteti de lichele si de prosti si e nasol, ai? Waaai ce acri-s strugurii cand incep sa va pice boabele-n capetele mici…

  • Mie imi pare ca prezinta adevarul. Daca Opinia Timisoarei e partinitoare atunci ce parere ai despre Tion care numa’ ca nu i-a ridicat statuie lui Fritz, desi nu a facut nimic pentru Timisoara pana acum, o fi facut pentru tion. Oricum daca dam rateu cu Fritz, Tion-ul se va numara printre marii vinovati in incetinirea dezvoltarii orasului, a influentat la maxim, aproape la egalitate cu manipulatorii-comentatorii Usr. Oricum, ce sa zic, bravo lor, au reusit ce si-au propus. Sa speram ca va fi de bun augur pentru oras ca altfel pierdem toti timisorenii si nu stiu daca lor le pasa.

  • Cretinoid pensat nu știu cat ne va permite OT să comentam pe aici, dar un lucru trebuie să-l afli dacă ești atât de prost și încă nu la-ai știut. Samuie’l a ajuns primar exact datorită atacurilor nefondate și minciunilor împrăștiate de
   preş alert a lui dragoş botă deBanat care comentează și aici sub diverse pseudonime și tion site-uri pe care nu este permis nici un comentariu negativ la acești maimuțoi !

 18. Du-te și voteaz-o pe sosoloanca daca atât rahat ai creierul ala

 19. Bai USR ITisti obositi care va petreceti viata doar online aflati ca marea majoritate mai si ies din casa. Si dau de jeg si gropi.

  Iar astia 2 pampalai de 4 luni doar striga cat de idiot e Robu. Desi stiam si asta. Dar cand va puneti pe treaba pampalailor?

  @Latcau Pampalaul: cu cine ai votat bai repetentule acu 4 ani? Dar acum 8 ani?

 20. Fa pariu ca pentru rezolvarea problemelor din oras vor angaja 50 de consilieri personali care sa le spuna ce sa faca fara insa sa se si faca…acolo se va ajunge..ne-a luat dracu cu astia, cine naiba m-a pus sa ii votez?!

  • N ai nici o vina pentru asta . Friț a lucrat foarte profi la capitolul ,, manipulare”. De altfel este un profesionist cu acte în manipulare. Sper ca Timișorenii să se trezească .Iar de gasca lui de ,,profesionisti” ce să spun ? Nu e de condamnat Friț care nu știe decât să cânte . Pentru el repetentul Lațcău e ,,WAU” , de asemenea bucuresteanul care știe să vandă credite, e,, zeu” și in bugete publice . Si pentru că Friț nu vrea să ne spună de ce nu a gasit pe nimeni capabil din Timișoara dintre cele sute de CV-uri pentru postul de city manager, ii rog pe cei fraierți care au aplicat la acest fake concurs , să ne spună cum a decurs așa- zisul concurs .

 21. Felicitări ,,Opinia Timișoarei” pentru imparțialitate.
  După o campanie absolut ridicolă ,în favoarea lui Friț , Tionul se descalifică, nu mai vorbesc cat de distrusă e Lucica de la Ziua de vest care s -a,, prostituat ” ridicându-i osanale lui Friț mai ceva decăt o facea pe vremea comunismului cu Ceausescu. Acum mai încearcă s-o dreagă ,finuț să nu -i deranjeze, dar ridicolul e și mai mare.

  • Și cu cât ai fost plătit sa crezi și să promovezi PNListii ?

   Doar adevărul ? Evident că da, altfel n-ati fi o armata de trolli online, împreună cu redacția OT, care ani la rând ați postat toate minciunile gogonate nerealizate ale lui Robu și Chis și acuma că vi s-au luat jucăriile, urlati cu totii ca din gură de șarpe.

   • Hei Jo! Hotul striga hotii? Stai relax ca sunt o gramada care critica si nu au nici o legatura cu Pnl. De exemplu, eu. Am crezut ca totusi va fi mai capabil Fritz dar asa jalnic nici in cele mai negre cosmaruri nu am crezut ca poate sa fie cineva si sa prosteasca pe atata lume care continua sa-l sustina desi n-a facut si continua sa nu faca nimic pentru Timisoara. Singurul lucru pe care il face bine este sa ne dezbine, desi clar toti avem acelasi scop, bunastarea orasului, din pacate nu-i si scopul lui Fritz.

 22. Câtă aciditate ai , dragă Jo. Te asigur că nici eu ,nici alții nu avem interese de nici un fel. Suntem doar observatori.
  In ceea ce -l privește pe Friț, îi dorim succes. Il rugăm doar……să nu ne mai manipuleze că ,,ne -am prins „

 23. Zici că-s frații Petreuș : ”Puii erau de regulă câte doi la pungă. Îi numeam ”Fraţii Petreuş”. Cântăreau cam cât un porumbel. Nu se găseau aproape niciodată, iar în zilele în care se băgau puii, lumea se călca în picioare. Nu îi vindeam la intrarea din faţă, ci la intrarea din spate unde se făcea buluc. Pentru a prinde mai multe pungi de pui, membrii unei familii stăteau cu toţii la coadă. Se mai întâmpla să vină şi mama şi tata şi copilul să stea separat la rând ca să apuce trei pungi de pui. Unii se făceau că nu se cunosc între ei”. Cât de actual.

 24. OK, trolli dezinformatici, din toate partidele de KK. Vreau să spun că TOATE partidele sunt de KK. Ce naiba faceți, postacilor? Vă bateți joc de România, pentru trei lei, de la stăpâni. De vreo treizeci de ani asist la asemenea dispute false, jegoase, plătite, fără argumente… și pe Internet, și în Parlament… Nu funcționează nimic, corect, sincer, cu bun simț… Doar [email protected]

 25. Era sa-mi fac cruce si sa insemn in calendar ziua cand in publicatiile timisene nu este nimic despre primarul Timisorii dar ……Oare plateste pentru a se scrie despre el zilnic sau ce se intampla? Daca eram in epoca comunista intelegeam dar in Timisoara sa se petreaca asa ceva este de speriat.

 26. Bai BAU BAU tu nu esti normal !!! Daca dau de tine iti rup oasele, neam de susoaca ce esti

  • Trebuie numai să spui că vrei și ți se îndeplinește !
   Ce zici te bagi ? 🤣🤣

 27. Numai cretini pe acest forum. Incredibil ce opinii de cacat vad