Incepe marea asfaltare, in Timis. Lista drumurilor care vor fi modernizate, largite sau asfaltate

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis are o lista intreaga de drumuri care vor fi amenajate, vor fi largite la patru benzi de circulatie sau vor fi asfaltate. Banii au fost alocati in bugetul pe acest an.

CITESTE SI: Instrumente muzicale, bazine de inot, un Muzeu al Revolutiei in garnizoana de la Timisoara. Pe ce mai cheltuie Consiliul Judetean banii, anul acesta

Primul pe lista de investitii este largirea la patru benzi de circulatie a drumului dintre Timisoara si Mosnita Noua pentru care au fost alocati 3,8 milioane de lei. Urmeaza o alta largire la patru benzi de circulatie, de aceasta data a drumui dintre Timisoara si Aeroport (2,5 milioane lei).

CITESTE SI: Scandal la Timisoara intre soferii de taxi si cei de la Uber. Claxoane si nervi in cartierul primarului Nicolae Robu

Pe lista de investitii se mai regasesc: modernizare drum intre Lucaret si limita cu judetul Arad (494.000 lei), asfaltarea soselei care face legatura intre DN6 si Sacalaz (174.000 lei), asfaltare Valea Lunga Romana – Cliciova (246.000 lei), asfaltare Rovinita Mare – Percosova – Gherman (1 milioan lei), modernizare si reabilitare Bazosu Nou- Bazos- Recas (2,9 milioane lei), asfaltare Sipet- Folea (1,6 milioane lei), asfaltare Sanmartinu Sarbesc – Sanmartinu Maghiar (185.000 lei) si modernizare Seceani – Fibis (452.000 lei).

CITESTE SI: Scurt traseu de vizitare a manastirilor de langa Timisoara, la sfarsit de saptamana

De mentionat ca aceste sume sunt o completare din partea Consiliului Judetean Timis la sumele alocate de Guvernul Romaniei pentru aceste drumuri, prin Programul National de Dezvoltare Locala. In total, prin PNDL au fost alocati 45,3 milioane lei, iar fiecare obiectiv a primit intre 3,6 milioane lei, cel putin si 5 milioane lei, cel mult.

CITESTE SI: O parcare supraterana ar putea fi construita in plin centrul orasului Timisoara

De asemenea, este de mentionat ca in bugetul CJ Timis este prevazuta si suma de 70.000 lei pentru proiectul tehnic, studii si diverse avize in vederea largirii la patru benzi de circulatie a drumui dintre Timisoara si Dumbravita, pana la iesirea din aceasta localitate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. remember spune:

    Sper sa se nu uite de taluzari, marcaje, indicatoare , morcovi reflectorizanti s.a.m.d.

  2. robi spune:

    Intre Sinmartinul sirbesc si maghiar e ceva pur preferential atita timp cit intre Sinmartinul sirbesc si Dinias nu exista un drum care ar putea sa faca chiar legatura Timisoara Serbia caci intre Sinmartinul sirbesc si Ionel exista asfalt.