Incep lucrarile pe un drum important care face legatura intre Timisoara si o comuna invecinata. Se fac piste de biciclete, parcari si trotuare

TIMISOARA. In curand, incepe o lucrare importanta pentru locuitorii uneia dintre cele mai mari comune de langa Timisoara.

CITESTE SI: 15.000 de metri patrati, peste 230 de paturi si 10 sali de nastere in noua Maternitate a Spitalului Municipal din Timisoara. Cum va arata cladirea. Foto 

Un drum de legatura dintre Timisoara si Ghiroda, extrem de circulat, va fi complet modernizat, iar la finalizarea lucrarilor locuitorii din zona vor beneficia de o serie de facilitati.

Edilul comunei Ghiroda a anuntat ca lucrarile vor demara chiar din luna mai, astfel ca pana atunci, locuitorii de pe strada Dunarea sunt rugati sa ia o serie de masuri.

„Incepem lucrul la strada Dunarea, care face legatura cu Aleea Ghirodei din Timisoara. Aici se va reabilita complet soseaua, se vor face parcari paralele cu axul drumului, piste de biciclete, iluminat stradal, canalizatii pentru operatorii de cablu, se vor inlocui conductele de gaze. Practic, modernizam cu totul strada. Termenul de executie prevazut in contract este de 18 luni, insa vor incerca sa nu depasim 12 luni „, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ionut Stanusoiu, primarul comunei Ghiroda.

In total, investitia se ridica la aproximativ 22 de milioane de lei, bani de la bugetul local.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Desigur ca in randari trebuie sa apara cel putin o masina sport ( fac referire la acel Mercedes ), ne dormi sa avem strazi ca in filme dar pacat ca oamenii sunt de cacat si multi sunt manelisti care nu au grija de mediul din jurul lor si fac mizerie.
    Da e bine ca se face strada, alt aspect care lasa de dorit este intretinerea strazilor care au fost renovate. Daca apare o groapa ar trebui asfaltata imediat, si altele. Dar dupa ce se termina lucrarea strada e in soarta pacii. Nu ai la cine sa reclami gropi in acest oras, nu se ocupa nimeni de ele. Trotuarele cu probleme mai niciodata mu sunt reparate…..