Noutati :

Incep lucrarile in Gara de Nord din Timisoara? CFR n-a apucat sa tunda iarba, politistii locali rup somatii

27 mai, 2014 - 01:03 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Politistii locali au descins din nou in cea mai mare poarta feroviara din vestul tarii. Vorbim despre Gara de Nord Timisoara, unde oamenii legii au rupt noi somatii, pentru ca reprezentantii CFR nu au apucat sa… tunda iarba, care a crescut in voie de la ultimul control.

Luni, politistii locali au mers in Gara de Nord pentru a vedea daca Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA Bucuresti – Sucursala Centrul Regional de Exploatare, Intretinere si Reparatii CF Timisoara respecta termenele impuse pentru luarea masurilor de intrare in legalitate in ceea ce priveste curatenia, intretinerea spatiilor cu iarba crescuta, intretinerea fatadelor si obtinerea autorizatiilor pentru desfasurarea activitatilor comerciale.

„In ceea ce priveste curatenia si taierea vegetatiei din zona triaj, au fost luate masurile de efectuare a salubrizarii si curatarea ierbii, dar aceasta a crescut din nou, motiv pentru care politistii locali din cadrul Serviciului Protectia Mediului au impus un nou termen de 30 de zile prin somatie. La fel si in ceea ce priveste prezenta oamenilor strazii, care locuiau in perimetrul Garii de Nord si zonele adiacente, s-au luat masuri ca acestia sa nu mai locuiasca in adaposturile improvizate din locatiile respective”, explica reprezentantii Politiei Locale.

Oamenii legii au dat insa si o amenda de 800 de lei pentru un comerciant care nu se chinuie sa-si faca rost de acord de functionare. In trecut au mai dat 16 sanctiuni in acest sens, insa intre timp unii vanzatori au obtinut acordul necesar sau au inceput demersurile pentru obtinerea acestuia.

Luna trecuta, politistii locali au mai dat o amenda de 1.500 de lei Regionalei CFR Timisoara, pentru ca nu s-au efectuat masuri de zugravire si intretinere a salii de asteptare. De data aceasta au dat o somatie pentru 30 de zile, cu motivatia ca „reprezentantii Regionalei au demarat procedurile de licitatie pentru efectuarea lucrarilor de reparatii in care intra si zona salii de asteptare si a caselor de bilete, deschiderea ofertelor fiind stabilita la mijlocul lunii iunie”. Peste o luna, oamenii legii promit ca vor descinde din nou in Gara de Nord.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. cea mai mare poarta feroviara din vestul tarii? Gara de Nord? Este o rusine! Intrebati orice „turist strain care vine cu trenul ce parere are despre Gara de Nord + imprejurimile. Descinderile se lasa cu ce? promisiuni sau amenzi usturatoare nominale?

  2. politia locala nu sunt oameni legi, este o grupare de puturosi slinosi, dati in judecata acesti puturosi pt desfiintare, la munca bolsevici puturosii