Noutati :

Incep cursurile la CCIA Timis. Primul este cel de Expert achizitii publice. Cine se poate inscrie

10 ianuarie, 2018 - 01:42 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala pregateste pentru luna ianuarie 2018 cursul de Expert achizitii publice – Cod COR 214946.

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Adresabilitate: Potrivit noilor prevederi ale legislatiei privind achizitiile publice, cursul vizeaza compartimentele de achizitii publice care urmeaza a fi formate din cel putin 3 persoane, din care doua treimi cu studii superioare si specializari in domeniul achizitiilor.

Cursul se adreseaza atat persoanele care lucreaza deja sau care doresc sa lucreze in domeniul achizitiilor publice dar si autoritatilor contractante si celor care participa la licitatii publice in calitate de ofertanti.

Cu un puternic caracter interactiv, cursul pune accent pe dobandirea cunostintelor teoretice, dar si pe dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice.

Tematica este urmatoarea:
-Legea achizitiilor publice (legi, hotarari de guvern). Domeniul de aplicare;
-Modalitati de consultare a pietei;
-Aspecte legate de documentatia de atribuire – fisa de date si documentele suport (documentul unic european, DUAE); obligatii privind incarcarea documentatiei de atribuire in SEAP – SICAP;
-Procedurile desfasurate integral prin mijloace electronice (on-line) devin regula pentru toate tipurile de proceduri;
-Procedura simplificata initiata prin publicarea in SEAP, insotita de documentatia de atribuire aferenta: perioade, date limita pentru oferte;
-Utilizarea mijloacelor electronice; e-Certis, sistemul on-line si off-line; Catalogul electronic si noul SEAP; Dosarul achizitiei – trasabilitatea actiunilor asigurata de SICAP; Arhivarea electronica a dosarului achizitiei publice in cazul procedurilor efectuate prin mijloace electronice.

Cursul este structurat in doua parti:
A. Partea teoretica – livrarea de cunostinte si informatii.
B.Partea practica –  consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica si familiarizarea cu aplicatia SEAP. Se urmareste astfel internalizarea cunostintelor si informatiilor dobandite in partea de teorie, pentru o mai buna intelegere si aplicare.

Cursul ofera oportunitati de dezvoltare pe piata achizitiilor publice, prin participarea la procedurile de achizitie publica si incheierea de noi contracte cu institutiile publice inregistrate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Perioada: 29 ianuarie – 13 februarie 2018 (de luni pana vineri, intre orele 16.30-20.30).
Loc de desfasurare: Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.
Formator: Daniela GOIA

Pret: 1000 RON (achitabil in doua rate pentru persoanele fizice).
Membrii CCIAT beneficiaza de 10% reducere, conform Ghidului Serviciilor.

IMPORTANT!
Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, impreuna cu suplimentele descriptive in care se mentioneaza competentele dobandite, au regim de acte de studii, fiind recunoscute oficial pe piata muncii din Romania, conform OG nr. 129/2000. La cerere, certificatele pot dobandi recunoastere internationala.

Conform Codului Fiscal art. 21, alin 2 lit. H, costul cursurilor autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari se deduce integral din impozitul pe profit sau venit.

Informatii si inscrieri: Directia Formare si Perfectionare Profesionala, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0256/219 173, 0724/604132, e-mail: [email protected] [email protected], Ana Maria Luca – responbsabil curs.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...