Noutati :

Inca un elev din Timis prins in timp ce copia la Bacalaureat

21 iunie, 2022 - 12:17 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMIS. A doua zi a probelor scrise la Bacalaureat a dus la eliminarea unui alt elev din examen, dupa ce a fost prins in timp ce copia.

CITESTE SI: Dupa ce judecatorii au decis ca l-a dat afara ilegal, administratia Fritz il va pune pe Dorel Cojan director adjunct la Politia Locala Timisoara 

S-a intamplat la proba de matematica la centrul de examinare de la Jimbolia.

Profesorii l-au prins pe elev in timp ce copia cu telefonul. Acesta a fost scos din sala de examen si nu va mai avea voie sa participe la Bacalaureat in urmatoarele doua sesiuni.

In total, in judetul Timis, 2669 de elevi au fost inscrisi la proba de matematica, dintre care 2527 s-au prezentat, 142 au fost absenti si unul a fost eliminat.

La examenul de istorie au fost inscrisi 1276 de copii, dintre care au fost prezenti 1256 si 20 au absentat.

CITESTE SI: Prima proba scrisa, primul elev eliminat la BAC, intr-un centru de examinare din Timis. Cum copia 

Potrivit calendarului, saptamana aceasta urmeaza sa fie sustinute si restul probelor scrise, astfel:

22 iunie 2022 Proba la alegere a profilului si specializarii — proba E.d) — proba scrisa
23 iunie 2022 Limba si literatura materna — proba E.b) — proba scrisa

Rezultatele se vor afisa pe 27 iunie 2022, pana in ora 12:00, iar contestatiile vor fi depuse in intervalul orar 12:00- 18:00. In perioada 28 iunie – 30 iunie 2022 contestatiile vor fi rezolvate, apoi, pe 1 iulie 2022, vor fi afisate rezultatele finale.

Le este interzis candidatilor la examenul de bacalaureat sa introduca in salile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacose, posete si altele asemenea. Ei au obligatia de a lasa obiectele mentionate in sala de depozitare a obiectelor personale stabilita de comisia de bacalaureat in acest scop.

Nerespectarea dispozitiilor referitoare la introducerea de materiale interzise in sala de examen duce la eliminarea din examen a candidatului de catre presedintele comisiei de examen, indiferent daca materialele interzise au fost folosite sau nu, si, dupa caz, la sanctionarea asistentilor.

Foto: national.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. O fi crezut ca isi sustine lucrarea de doctorat, se pregateste ptr viitor.