Noutati :

Inca un bulevard din Timisoara se largeste la 4 benzi. A fost lansata licitatia

10 ianuarie, 2019 - 09:20 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

TIMISOARA. Realizat in urma cu mai bine de 10 ani, studiul de fezabilitate refacut a fost aprobat in 2018, iar anul acesta ar trebui sa porneasca santierul. Este vorba de largirea si modernizarea bulevardului Sudului din Timisoara pentru a carui proiectare si executie, Primaria a lansat licitatia.

CITESTE SI: Curatenie intre blocurile din Timisoara. Sute de garaje puse la pamant, noi locuri de parcare in 2019. Foto 

Documentatia a fost urcata pe SEAP, iar firmele interesate au termen pana in 28 februarie la orele 15.00 sa depuna ofertele.

Bulevardul Sudului, marginit de Bulevardul Liviu Rebreanu ( I. Bulbuca) si Maresal Constantin Prezan (fosta Lidia), va fi largit la 4 benzi de circulatie, se vor amenaja trotuare si piste de biciclete si vor fi realizate retele subterane pentru telecomunicatii.

Potrivit documentatiei, valoarea estimata a lucrarii este de 10.119.572 fara TVA si va fi declarata castigatoare firma care va oferi pretul cel mai mic.

Modernizarea bulevardului Sudului trebuie sa fie gata in termen de 1 an.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Licitație tipic Românească, castigator cine oferă PREȚUL CEL MAI MIC !!!
  Am mai scris în Austria primul eliminat de la licitație este cel care face oferta sub prețul proiectului fiind considerată -NESERIOASĂ –
  SI CA SA ÎNȚELEAGĂ DOMNUL PRIMAR CE ÎNSEAMNĂ ASTA VOI RELATA O ÎNTÂMPLARE PETRECUTĂ PE CALEA MARTIRILOR CARE ARATĂ DEZASTRUOS DUPĂ APROAPE TREI ANI DE ȘANTIER.
  ERAM ÎNTÂMPLĂTOR LÂNGĂ O ECHIPĂ DE MUNCITORI ÎMBRĂCAȚI FIECARE CU HAINE PONOSITE ȘI TENIȘI ÎN PICIOARE, LA UN MOMENT DAT SE APROPIE UN TÂNĂR CU O MAPĂ ÎN MÂNĂ SI CU UN OM DIN ACEI CARE ÎI GĂSEȘTI ÎN GARĂ VENIȚI ÎN CĂUTARE DE LUCRU. ÎNTREBAT DE CĂTRE ȘEFUL ECHIPEI DE CE LA ADUS TÂNĂRUL CARE BANUIESC ERA ȘEFULDE DE ȘANTIER IA RĂSPUNS LASĂ-L BĂ CĂ MAI PUNE ȘI EL O BORDURĂ.
  Tot asa se va întâmpla și pe bulevardul Sudului.

 2. Nu-i stres !!!! Până în anul 2898 se face studiu de fezabilitate …. până la anul 2999 studiu geo. ….. până în anul 3100 licitațiile …. restul este viitor !!!!!!

 3. Iara ne „fac” „piste de biciclete” ? Tot pe trotuar ?

  • Nu vor fi suspendate ,,inteligentule” 😂😂😂