Inca doua loturi de autostrada, deschise in Timis in acest an! Cine promite asta?

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la inaugurarea noului punct vamal de pe autostrada de la Nadlac, ca pana la sfarsitul acestui an, se vor da in folosinta doua loturi de autostrada, respectiv inainte si dupa Lugoj, iar de anul viitor se va putea circula de la Sibiu pana in Ungaria pe autostrada.

„Anul acesta se dau in folosinta loturile pana la Lugoj si lotul I dupa Lugoj, iar anul viitor, din Ungaria pana dincolo se Sibiu se va merge pe autostrada. Bucata cea mai grea si importanta, Sibiu-Pitesti, a fost aprobata ieri (vineri – n.r.) si este pe primul loc in proiectele de infrastructura finantate de Comisia Europeana. S-au finalizat contestatiile si s-a facut studiul de fezabilitate”, a afirmat premierul.

Citeste si: A fost inaugurata Autostrada care ne scoate in Europa. Se circula neintrerupt de la Timisoara la Budapesta!

Este vorba despre lotul 2 al autostrazii Timisoara – Lugoj, ce va asigura legatura directa, pe autostrada intre capitala Banatului si al doilea mare oras din judetul nostru, precum si portiunea de autostrada dintre Traian Vuia si Margina, partea a lotului 2 din autostrada Lugoj – Deva.

Daca spusele primului ministru se vor adeveri, la final de an, Timisoara va fi legata pe autostrada de estul judetului iar pentru soferi timpii de parcurs catre centrul tarii se vor reduce considerabil.

Premierul a mai spus ca ultimele 24 de ore sunt foarte importante pentru Romania, pentru ca vineri s-a semnat contractul pentru o finantare de 12 miliarde de euro pentru infrastructura din Romania.

Sursa: hotnews.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Lotul 1 TM – Lugoj are sanse sa se deschida. Lotul Traian Vuia – Margina e o miniciuna

  2. Ponta a gresit grav, făcând o afirmație emotionat de reintoarcerea în UE după concediul medical. Tremuricii de lângă el nu au avut curajul să-și corecteze șeful! Orice șofer care a condus spre Deva de la Lugoj știe că nu ai cum să inaugurezi nimic după Traina Vuia anul acesta. PM se gândea la cei 10 km nefolosiți din lot 1 (Lugoj/Șanovița – Deva) și lotul 2 din Timișoara/Remetea Mare – Lugoj/Șanovița. Poate că jurnaliștii locali ar fi trebuit să scrie despre eroare, bucureștenii au luat-o de bună și ne trezim cu ei pe câmpiile de lângă Bega căutând autostrada la Begheiul Mic. 🙂