A fost inaugurata Autostrada care ne scoate in Europa. Se circula neintrerupt de la Timisoara la Budapesta!

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, si vicepremierul Ungariei Semjen Zsolt au taiat panglica inaugurala, chiar pe linia de frontiera, in apropiere de punctul de control Nadlac. Inaugurarea primei autostrazi care leaga Romania de Ungaria a avut loc in prezenta a numerosi oficiali maghiar si romani, printre care si premierul Victor Ponta.

inaugurare-autostrada-nadlac Punctul de frontiera a fost deschis circulatiei odata cu deschiderea lotului II al Autostrazii Nadlac – Arad.

inaugurare-autostrada-nadlac (2)

Punctul de control are 20 de benzi de circulatie, respectiv cate zece pe fiecare sens, cu cate zece cabine duble, in care vor sta politisti de frontiera romani si ungari. Camerele instalate la cabinele de control vor identifica numerele de inmatriculare ale masinilor, iar programul informatic va arata imediat daca masina a fost furata sau nu are vigneta.

inaugurare-autostrada-nadlac (4) Cele 10 benzi de circulatie sunt impartite. Astfel, patru dintre ele sunt pentru autoturisme, patru pentru automarfare si alte doua pentru autocare.

Pentru traficul greu vor exista patru cântare, două pe fiecare sens de circulaţie, iar parcarea de pe sensul de ieşire din ţară are 107 locuri pentru camioane.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. George N. spune:

    …şi mai ales Viena.

  2. erji spune:

    mars din timisoara jigodie imputita