Inaugurata acum 6 luni, azi este toata in reparatii! Ce se intampla pe o sosea din Timis?

TIMISOARA. Un drum pe care Consiliul Judetean Timis l-a inaugurat in luna decembrie a anului trecut, chiar inainte de Craciun, a intrat in reparatii capitale in aceste zile. Pe aproape toata lungimea sa, soseaua a fost decopertata urmand sa se toarne, din nou, un strat de asfalt.

drum-partos (4)

Este vorba despre drumul ce leaga localitatea Banloc de Partos, drumul care duce la Manastirea Sfantul Iosif cel Nou de la Partos. Soseaua care niciodata nu vazuse asfalt, a fost recent preluata de Consiliul Judetean Timis, de la autoritatile locale, si reabilitata pe o lungime de 5,7 kilometri. Intreaga lucrare a costat aproape 8 milioane de lei cu tot cu TVA.

drum-partos (2)

In luna decembrie a anului trecut, lideri judeteni, dar si mitropolitul Banatului IPS Ioan Selejan au participat la inaugurarea acestui drum ce era deja asfaltat si chiar trasat.

drum-partos (3)

Reprezentantii Consiliului Judetean Timis spun acum ca „a fost necesara decopertarea drumului si intrarea acestuia in reparatii deoarece nu s-a facut inca receptia, aceasta fiind programata in scurt timp saptamana. Pana atunci, toate eventualele nereguli vor trebui remediate„.

drum-partos (1)

De mentionat ar mai fi ca iarna nu a fost una foarte grea, cu nameti care ar fi putut degrada asfaltul.

CITESTE SI: Locul sfant din Timis unde, cand bat, clopotele bisericii se aud pana in Serbia. Cum se ajunge acum aici? FOTO!

Foto: Catalin Crainic

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. SFINTIREA N-A FOST DE CALITATE

  2. Intrebati-l pe bojin (alias camarila psd!)cât din suma…spertuita la lucrare s-a dus …sulii de suflet în campania electorala!Halal ..tara!