Noutati :

Inainte de reamenajarea intersectiei Balcescu din Timisoara, incep lucrari pe unele strazi adiacente

6 septembrie, 2012 - 07:55 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Lucrarile de reparatii pentru reamenajarea Zonei Balcescu nu incep in curand, urmeaza sa se organizeze licitatie pentru stabilirea firmei care va lucra aici, insa, pana atunci, se vor amenaja alte strazi adiacente.

In ultima sedinta de plen a Consiliului Local s-a aprobat Studiul de Fezabilitate pentru amenajarea zonei Balcescu. Saptamana viitoare se va lansa in licitatie proiectarea. Cred ca la inceputul anului viitor vom putea demara in forta in aceasta zona si in partile laterale. Vom incerca sa corelam executia lucrarii cu perioadele in care traficul rutier e mai redus ca altfel vom bulversa tot traficul din oras„, a declarat Grindeanu.

Viceprimarul a mai spus ca strazile Odobescu, Eneas si mai ales Romulus care pe o portiune importanta este cu pavaj din piatra cubica, ar putea intra in reparatii chiar mai repede. De asemenea, zonele de trotuare si spatii verzi de pe strazile laturalnice ar putea fi reparate mai devreme.

O alta zona care intra in atentia Primariei Timisoara este Freidorf. Acolo, unele strazi nu au retele de apa si canalizare. Prima strada din aceasta zona, care va intra in reparatii este strada Ardealul, chiar incepand de saptamana viitoare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...