In sfarsit! Vom circula pe 4 benzi pe pasajul de pe Calea Sagului de la 1 decembrie

Dupa ani de asteptari si doi de munca, toate cele 4 benzi vor fi redate circulatiei pe Pasajul din Calea Sagului! Asa ne asigura Primaria Timisoara.

Aceasta se va intampla incepand cu 1 decembrie.

Lucrarile la podul de peste calea ferata vor continua insa, intrucat acesta trebuie reabilitat complet.  Se va munci in continuare la instalarea unor parapeti de protectie. Acestia vor strajui podul si vor si desparti cele doua sensuri de mers.

Reprezentantii municipalitatii estimeaza ca podul de pe Calea Sagului va fi gata la inceputul anului viitor.

Dupa ce s-au asteptat in zadar finantarile de la Bucuresti promise de fostii ministri ai Transporturilor, in bugetul local pe anul acesta a fost prevazuta suma de 8,3 milioane de lei pentru continuarea lucrarilor de consolidare a pasajului din Calea Sagului.  Cu toate acestea, la ultima sedinta a consiliului local, alesii au decis ca municipalitatea sa contracteze un imprumut de 7 milioane de euro, din care o parte sa acopere tot cheltuielile cu reabilitarea podului.

Primaria mai anunta si ca, tot de la 1 decembrie, ne vom plimba prin Timisoara cu noile autobuze Mercedes. Acestea vor deservi liniile 33, 40, expres, dar si alte rute aglomerate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.