Implica-te. Asociatia Timisoara 2021 cauta voluntari pentru spectacolele stradale cu dansuri si jonglerii

TIMISOARA. Asociatia Timisoara 2021 face un apel pentru adunarea de voluntari care sa se implice in proiectul IMPULS: Timisoara in (Re)Constructie.

CITESTE SI: Consiliul Judetean Timis cauta parteneri pentru modernizarea conacului Mocioni de la Foeni 

Intre 10 si 14 iulie, seara, e nevoie de sprijin pentru evenimentele ce vor avea loc in Piata Libertatii, Piata Sf. Gheorghe si Piata Victoriei.

„Cautam voluntari care doresc sa ajute la organizare, ei vor reconstrui scenele si vor fi adevarati constructori ai acestor momente artistice”, se arata in apelul Asociatiei.

Doritorii pot completa un formular online pe site-ul Timisoara 2021!

Adunarea se da in 5 iulie, de la ora 16.00, la Centrul Multifunctional Bastion unde vor fi puse la cale toate detaliile organizatorice.

Asociatia Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii in parteneriat cu Sezonul Romano-Francez (partener principal) si Institutul Francez din Timisoara organzieaza in perioada 10-14 iulie evenimentul IMPULS: Timisoara in (Re)Constructie, o serie de spectacole de teatru si de dans care vor sparge barierele clasicului, dar si intalniri fata in fata cu artistii.

Piata Victoriei, Piata Libertatii, Piata Sfantu Gheorghe vor fi timp de 4 zile, scena unor momente inedite. Dansuri si jonglerii surprinzatoare, teatru experimental ii vor provoca pe timisoreni sa urmareasca spectacole iesite din comun.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Din nefericire in cateva „spectacole de strada” suntem deja „fruncea”: (1) cersitul, cersetori „inchiriati”; (2) bataie in intersectii; (3) mersul pe pista de biciclete „de toti cei care au dreptul si apoi dreptate”, de regula fara adaptarea vitezei la conditiile de trafic, ca, de, viteza lor a fost „acceptata la 20-25 km/h” nu prea se stie de catre cine; (4) blocarea trecerilor pentru pietoni de catre masinile parcate s.a.m.d.