Imagini ce va pot afecta emotional. Film terifiant prezentat de presedintele Ucrainei in timpul unui discurs tinut in fata Congresului american

Discurs de 20 de minute tinut de presedintele Ucrainei, Volodimir Zelesnki, in fata congresmenilor din Statele Unite ale Americii.

CITESTE SI: Curtea Internationala de Justitie de la Haga cere Rusiei sa opreasca imediat razboiul din Ucraina 

Presedintele Ucrainei a le-a prezentat membrilor Congresului si un videoclip cu imagini cutremuratoare surprinse in tara sa de la inceputul invaziei rusesti.

Filmul incepe cu cadre din orasele ucrainene inainte de bombardamente si continua cu secvente teribile din aceleasi localitati in timp ce bombele cad si distrug totul in calea lor.

Va avertizam ca imaginile de mai jos ca pot afecta emotional!

Presedintele ucrainean si-a deschis discursul laudand curajul poporului ucrainean si spunand ca „destinul” tarii sale este decis chiar acum, facand apel la o mai mare sustinere din partea SUA, scrie hotnews.ro.

In cea mai neagra perioada pentru tara noastra, pentru întreaga Europa, fac apel sa faceti mai mult. Sunt necesare noi pachete de sanctiuni, in mod constant, in fiecare saptamana, pana cand masinaria militara rusa se opreste. Sunt necesare restrictii pentru toti cei pe care se bazeaza acest regim nedrept (…)Toate companiile americane trebuie sa paraseasca imediat piata din Rusia, pentru ca este inundata de sangele nostru. Doamnelor si domnilor, membri ai Congresului, ar trebui sa faceti presiune daca exista companii care finanteaza masina militara rusa.Vreau sa ma asigur ca rusii nu primesc nici macar un ban pe care sa il foloseasca pentru a distruge oamenii din Ucraina”, a spus liderul de la Kiev in fata legiuitorilor din Statele Unite ale Americii.

Zelensky i s-a adresat direct si presedintelui american Joe Biden, cerandu-i sa fie liderul lumii si al pacii.

Foto: bostonglobe.com

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Belinsky spune:

    Ce regie ieftina…o vai…Hollywood loveste din nou.Se vede si experienta profesionala in actorie a eroului..

  2. Aperol Spritz spune:

    Zelensky este un cretin, marioneta de 2 lei …