Noutati :

Iancu da cartile pe fata! Negocierea dintre autoritatile locale si actualii actionari ai lui Poli a fost doar in presa

28 martie, 2012 - 11:38 AM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SPORT
0

Patronul lui Poli, Marian Iancu arunca bomba. El sustine ca de la inceputul lunii martie, si pana astazi, nu a avut nicio negociere intre el si autoritatile locale. mai mult, acesta sustine ca ce s-a negocierilor au fost doar in presa, nefiind nimic oficial din partea autoritatilor locale. “De la data cand s-a produs intalnirea provocata de asociatia suporterilor „Drukeria”, pana astazi, 28 martie 2012, nu a avut loc nicio negociere. Nu am fost cautati oficial de nimeni din partea Consiliului Local, Consiliului Judetean si nici nu am primit altfel de informatii decat din presa. Declaratia presedintelui CJT din 27 martie, precum ca in urma negocierilor s-a stabilit ca astazi la ora 12,00 va fi o intalnire la care sa depunem un anumit dosar este neadevarata. Am solicitat in data de 27 martie celor de la KPMG sa ne transmita mandatul sau macar sa ne transmita ca o declaratie pe propria raspundere obiectivele mandatului primit de la Consiliul Judetean Timis. Nu l-am primit nici macar in ziua de azi“, spune Iancu. Boss-ul BkP sustine ca propunerea de promisiune de vanzare  inregistrata astazi, 28 martie a fost din initiativa proprie. “Am considerat, din proprie initiativa, ca este important sa depunem azi, spre analiza, o propunere de promisiune de vanzare care sa fie dezbatuta in plenul CJT, completata sau modificata, urmand sa o semnam dupa aprobare. Repet, este doar o propunere de contract. Faptul ca dorim sa ne recuperam sumele investite in ultimul timp a aparut in urma dorintei in scris exprimate de catre autoritati, in vestita scrisoare, prin care au dorit sa preia 100% actiunile si nu 51%, asa cum discutasem. In varianta in care deveneau doar majoritari, preluand conducerea clubului, iar noi ramaneam minoritari, sumele investite le capitalizam si nu mai reprezentau obligatii de returnare (varianta posibila si acum, in functie de optiunea lor)“, explica Marian Iancu.

______________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________

Iancu vrea sa vanda actiunile de la Poli pentru 1 milion de lei noi… Problema este ca firmele la care el detine controlul au de recuperat de la echipa 10 milioane de euro. Deci chiar daca autoritatile preiau echipa, trebuie sa plateasca acestor firme urmataorele sume: 4,8 milioane datorate catre actionari, 5,2 milioane euro datorii curente din care datorii cu impact asupra licentierii in cuantum de 1798209 euro si 219850 euro restante jucatori aferente lunilor ianuarie si februarie 2012.

VEZI contractul cadru prospus de Iancu autoritatilor locale!

____________________________________________________________________________________________

Iancu: Cu privire la depunerea unui anume dosar pentru 28 martie, ora 12 facem mentiunea ca nu au existat un asemenea termen

Dupa ce Consiliul Judetean Timis a anuntat sec printr-un comunicat de presa ca Marian Iancu „nu a respectat termenul de depunere a dosarului in vederea cesionarii intregului pachet de actiuni catre autoritatile locale (n.r data limita era 28.03, ora 12)”, patronul lui Poli spune ca nu a existat din partea autoritatilor locale niciun astfel de termen. Mai mult, din punctul sau de vedere obiectivele zilei, acelea de realiza un contract cadru care sa fie semnat de actualii actionari si viitorii actionari, precum si depunerea dosarului de licentiere la FRF s-au realizat.  „Cu privire la depunerea unui anume dosar pentru astazi, 28 martie 2012, ora 12, in vederea cesionarii intregului pachet de actiuni catre autoritatile locale, facem mentiunea ca nu au existat un asemenea termen si o asemenea solicitare. Nu cunoastem ce ar fi trebui sa contina acest dosar. Pentru ziua in curs, ne-am stabilit ca prioritati depunerea dosarului de licentiere, cat si intocmirea unui contract-cadru pentru vanzarea intregului pachet de actiuni catre Consiliul Judetean Timis si Universitatea Politehnica, asumat de noi, actionarii Politehnicii Timisoara si depus in vederea aprobarii plenului Consiliului Judetean Timis. In cazul in care contractul va fi aprobat, partile vor semna in cursul zilei de maine, 29 martie, moment incepand cu care FC Politehnica Timisoara va avea un alt actionar. La aceasta ora, ambele prioritati au fost indeplinite„, spune Marian Iancu.

 

____________________________________________________________________________

TIMISOARA. Patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu a explicat in exclusivitate pentru www.fortaviola.roca in acest moment negocierile dintre actualul actionariat al Politehnicii Timisoara si viitorii actionari (CJT si CLT) sunt aproape terminate.

Chiar in acest moment, cele doua echipe de negociatori lucreaza la contractul cadru unde exista toate datele care ne-au fost cerute privind dosarul de licentiere. Acest contract va intra maine in plenul CJT, iar in cazul in care consilierii il vor vota, el se va semna imediat. Noi il vom semna de astazi si asteptam votul din plenul de maine. In cazul in care acest vot va fi unul pozitiv, de maine ei vor fi noii actionari ai clubului, practic ei vor avea puterea„, ne-a declarat Marian Iancu, actualul patron al Politehnicii.

Iancu a mai precizat ca din momentul in care clubul va intra pe mana CJT, autoritatile locale vor putea face toate platile necesare procesului de licentere, iar Poli va putea reveni din nou pe prima scena a fotbalului romanesc.

Reesalonare pentru Benfica

Ultima lovitura financiara din postura de patron al Politehnicii Timisoara a lui Iancu a fost chiar in zilele trecute. Inca boss-ul Politehnicii, Iancu a explicat ca a rezolvat si problema reesalonarii datoriei catre clubul Benfica. „Prima transa de 300 de mii de euro se va plati acum, apoi 500.000 in vara, urmand ca mai apoi sa platim restul de 500.000„, a conchis Marian Iancu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...