Noutati :

Horoscop Chinezesc Sarpe 2013! Vezi ce iti rezerva astrele in zodiacul chinezesc!

1 ianuarie, 2013 - 11:13 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

Noul an chinezesc incepe in ziua de 10 februarie 2013. Pana atunci, vechiul an, adica Anul Dragonului, isi face simtita prezenta.
Probabil ca Anul Dragonului (23 ianuarie 2012-9 februarie 2013) a fost cam instabil  pentru sarpe. Fiind din fire metodic si dornic de liniste, lui ii place sa-si faca treburile in stilul si in ritmul propriu. si este posibil ca tocmai acest lucru sa nu fi fost intotdeauna posibil in, uneori, schimbatorul An al Dragonului. In zilele ramase, sarpele va trebui sa ramana in alerta pentru a putea profita la maximum de pe urma situatiilor in care se va afla. Trebuie sa retii ca Anul Dragonului iti ofera minunata sansa de a invata si se a-ti imbunatati cunostintele. In plus, sarpele va observa ca evenimentele recente si deciziile pe care va fi nevoit sa le ia pot avea rezultate pozitive. Perioada de progres si succes incepe deseori aproape imediat dupa terminarea uneia mai problematice. Anul Dragonului nu face decat sa-ti deschida calea care te va duce, in anul tau, spre oportunitati demne de luat in seama, noteaza horoscopul2013.blogspot.com.

Anul Sarpelui, care incepe in ziua de 10 februarie 2013, pare a fi croit anume pentru sarpe. in afara de faptul ca vei face progrese considerabile, in Anul Sarpelui vei putea sa-ti atingi unele dintre obiectivele la care aspiri cel mai mult. Probabil ca si in trecut ai depus toate eforturile posibile pentru a-ti vedea visurile implinite, dar perseverenta si rabdarea iti vor fi rasplatite abia acum. Vei repurta succese dintre cele mai diferite, legate de viata sociala si familiala, de relatiile interumane, hobby-uri, preocupari strict personale sau de munca. In 2013, aproape toti serpii vor avea rezultate bune si vor constata ca progresele pe care le fac sunt cu adevarat remarcabile. Anul Sarpelui este pentru sarpe un an care merita sa fie gustat din plin.

Serviciu
Din punct de vedere a carierei, in Anul Sarpelui, perspectivele sarpelui sunt deosebit de bune, deoarece, hotarand ca a venit vremea sa se foloseasca cu mai multa eficienta de talentele si experienta lor, vor fi rasplatiti din plin. Odata ce ai luat o decizie de progres, nu te vei mai rezuma sa acorzi atentie doar oportunitatilor accidentale, ci vei face investigatii menite sa te ajute sa descoperi alte eventuale posibilitati. Intrand in actiune din proprie initiativa, vei descoperi ca ti se vor oferi, mai repede decat te-ai fi asteptat, niste sanse de-a dreptul ideale. Orice sarpe care doreste sa intre in afaceri in acest an trebuie sa retina ca una dintre ideile lui poate cunoaste o dezvoltare deosebita. Dar si in acest caz trebuie sa actionezi din proprie initiativa si sa nu te dai repede batut.

Bani
In acest an, sarpele se poate astepta si la o ameliorare considerabila a situatiei sale financiare. Este posibil si ca, pe parcursul Anului Sarpelui, sa ti se para util sa economisesti regulat o suma de bani, destinata atingerii in viitorul apropiat a unui scop bine precizat. De asemenea, n-ar fi rau daca sarpele si-ar spori depunerile la banca pentru necesitatile din viitorul indepartat. Pe parcursul acestui an, investitiile multor serpi vor fi facute, in principal, in interes pur personal. Multi vor vrea sa-si schimbe garderoba, sa se inscrie la diferite cursuri, sa-si cumpere carti, programe pentru calculator, sau poate un calculator nou. Administrandu-ti bine banii si planificandu-ti cu grija cheltuielile, sarpele va fi multumit de situatia sa financiara si de investitiile facute. Dar trebuie sa fii atent sa nu risipesti prea repede sumele suplimentare care-ti intra in casa, fie sub forma de prima, fie sub o alta forma. Iar cele mai bune investitii vor fi consecinte ale unor deliberari serioase.

Viata personala
O alta sfera de activitati care este favorizata in acest an este aceea referitoare la interesele personale ale Sarpelui. Unele dintre activitatile extraprofesionale, te vor ajuta sa te relaxezi. in plus, exista posibilitatea ca una dintre preocuparile din timpul liber, sa capete o importanta aparte. Dupa cum va constata orice sarpe, Anul Sarpelui iti ofera o multime de posibilitati. Fiind prielnic in ceea ce priveste viata privata, te vei simti insufletit, pe parcursul urmatoarelor 12 luni, de sprijinul sustinut pe care-l primesti din partea apropiatilor si de dragostea cu care esti tratat. Chiar daca ai tendinta de a fi unul dintre cei mai independenti reprezentanti ai zodiacului chinezesc, in acest an esti avantajat daca incerci sa discuti mai deschis despre ideile pe care doresti sa le pui in aplicare. in afara de faptul ca rudele te-ar putea ajuta mai mult, ai beneficia, poate, si de unele sugestii utile. insa succesele proprii nu vor fi singurele motive de bucurie. Evenimentele familiale vor fi adevarate surse de fericire, iar weekend-urile si concediile petrecute alaturi de cei dragi iti vor face o mare placere.

Citeste mai multe pe horoscopul2013.blogspot.com.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...