Noutati :

Horoscop Chinezesc Maimuta 2013! Vezi ce iti rezerva astrele in zodiacul chinezesc!

1 ianuarie, 2013 - 11:05 AM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

Anul Dragonului (23 ianuarie 2012-9 februarie 2013) trebuie sa fi fost foarte bun pentru Maimuta, deoarece conditiile au fost favorabile persoanelor cu firi inventive si intreprinzatoare. Anul Dragonului ii favorizeaza pe toti cei hotarati si intreprinzatori, iar Maimuta este tocmai o astfel de persoana. Probabil ca in Anul Dragonului Maimuta s-a simtit indemnata sa utilizeze cat mai eficient talentele si ideile sale, adesea cu rezultate satisfacatoare. Daca ai o idee pe care vrei s-o pui in aplicare, acum este momentul sa o faci. Nu conteaza daca ideea respectiva are legatura cu profesiunea sau cu viata extraprofesionala, in aceste ultime luni ale Anului Dragonului „Cine nu risca, nu castiga!”. Deci, indraznind sa-ti pui in aplicare ideile, nu vei avea decat de castigat, scrie horoscopul2013.blogspot.com.
Desi Anul sarpelui, care incepe in ziua de 10 februarie 2013, se prezinta uneori mai putin activ decat Anul Dragonului, Maimutei ii va fi pe plac. Fiind foarte adaptabil din fire, vei avea posibilitatea sa te acomodezi mai repede decat altii cu unele conditii create de sarpe. in acest an vei fi constient in permanenta de directiile din care vor bate vanturile, astfel incat vei reusi deseori sa iesi in avantaj.

Serviciu
La serviciu, Maimuta va fi capabila sa-si consolideze pozitia, continuand sa faca progrese. Pe parcursul Anului sarpelui 2013, Maimuta trebuie sa fie la curent atat cu parerile colegilor, cat si cu orice propuneri i se fac. De obicei esti maestru in acest sens, esti capabil sa te readaptezi usor si sa profiti de toate situatiile prin care treci. in 2013, flexibilitatea si inventivitatea ta nativa, te vor ajuta din nou. Anul sarpelui le va oferi tuturor Maimutelor sansa sa progreseze, dar ele vor trebui sa iasa in intampinarea oportunitatilor, nu sa stea sa le astepte. Cariera poate cunoaste cele mai remarcabile evolutii in lunile mai si iunie si in perioada septembrie-inceputul lunii decembrie.

Bani
Capacitatea Maimutei de a face bani va fi remarcabila in Anul sarpelui. in acest an majoritatea persoanelor nascute in zodia Maimuta se vor bucura de o crestere a veniturilor. Mai mult decat atat, unele dintre Maimute pot face rost de resurse suplimentare, gasind o utilitate practica uneia dintre aptitudinile lor. Dar, ca de obicei, Maimuta nu trebuie sa-si forteze norocul, asumandu-si riscuri inutile. In plus, ocazional, in dorinta de a-si ameliora situatia materiala, poate avea tendinta sa neglijeze detalii importante. Avertismentul este valabil si pentru obligatiile financiare pe termen lung la care se angajeaza. Ar trebui ca in Anul Sarpelui Maimuta sa verifice cu grija clauzele contractuale si sa-si stabileasca bugetul in asa fel incat sa dispuna de sumele care ii vor fi necesare pentru a-si onora obligatiile. Administrandu-si banii bine, Maimuta va constata ca Anul Sarpelui 2013-2014 este, in general, unul prielnic solutionarii problemelor financiare. De fapt, majoritatea Maimutelor se vor bucura la finalul acestui an de o situatie financiara considerabil mai buna decat cea pe care au avut-o la inceputul anului 2013.

Viata personala
Nici viata personala nu va prezenta probleme deosebite pentru Maimuta in Anul Sarpelui. Ca de obicei, Maimuta se va implica total in activitatile celor din jurul ei, ajutandu-i si incurajandu-i. Proiectele care vor cere efortul tuturor celor din casa, o vor atrage. Cu toate acestea, Maimuta trebuie sa fie atenta. Nu este exclus ca uneori atmosfera sa devina cam tensionata. In unele cazuri, dificultatile pot aparea din cauza unor aranjamente facute fara o consultare prealabila a tuturor membrilor familiei. in alte cazuri, ele se vor datora irascibilitatii Maimutei, care va fi ori prea obosita, ori prea preocupata de o anumita problema. Daca simte ca atmosfera tinde sa se tensioneze, Maimuta trebuie sa-si calmeze familia, eventual sa provoace o discutie deschisa. Important este ca Maimuta sa ia aceasta initiativa inainte ca situatia sa se deterioreze, intr-un an care, altfel, poate fi foarte agreabil.

In concluzie, Anul Sarpelui 2013-2014 este bun pentru Maimuta, cu sansa de a progresa si extinde sferele de interes. Plina de resurse ca intotdeauna, Maimuta va trage numai foloase de pe urma acestui an, din care va iesi mai inteleapta si cu unele succese la activ.

Citeste mai multe pe horoscopul2013.blogspot.com.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...