Haos in Piata Balcescu din Timisoara! Tramvaie si masini blocate din cauza unei soferite

Circulatia a fost data peste cap pret de aproape o ora intr-una dintre cele mai aglomerate intersectii din Timisoara, cea de la Piata Balcescu! Cozi de masini intinse pe sute de metri si coloana de tramvaie blocate pe linii. Totul din pricina unei garnituri ramase fara curent in pantograf. Vatmanul a incercat sa evite un autoturism care s-a oprit pe linii, chiar in intersectie. Soferita nu s-a asigurat si a incercat sa treaca, dar, cand a vazut ca se apropie de ea garnitura, a intrat in panica si i-a murit motorul. Vatmanul a franat brusc, iar sistemul de canetare (prin care se alimenteaza cu curent, s-a stricat. Toata circulatia s-a blocat, iar coloanele de masini care s-au format pe Porumbescu ajungeau pana la Calea Sagului. Si pe 1 Decembrie tramvaiele care veneau spre Balcescu s-au oprit in sir. Calatorii s-au coborat nervosi din vagoane si au luat-o pe jos. Vatmanul garniturii care a provocat blocajul  sustine ca nu este pentru prima oara cand i s-a intamplat asta. In urma cu cateva saptamani, in aceasi zona a incercat sa evite un alt autoturism si garnitura s-a defectat ramanand fara curent. O echipa de interventie de la RATT  a rezolvat in cele din urma situatia. [nggallery id=124]

Circulatia a fost data peste cap pret de aproape o ora intr-una dintre cele mai aglomerate intersectii din Timisoara, cea de la Piata Balcescu! Cozi de masini intinse pe sute de metri si coloana de tramvaie blocate pe linii.

Totul din pricina unei garnituri ramase fara curent in pantograf.
Vatmanul a incercat sa evite un autoturism care s-a oprit pe linii, chiar in intersectie. Soferita nu s-a asigurat si a incercat sa treaca, dar, cand a vazut ca se apropie de ea garnitura, a intrat in panica si i-a murit motorul.

Vatmanul a franat brusc, iar sistemul de canetare (prin care se alimenteaza cu curent, s-a stricat.

Toata circulatia s-a blocat, iar coloanele de masini care s-au format pe Porumbescu ajungeau pana la Calea Sagului. Si pe 1 Decembrie tramvaiele care veneau spre Balcescu s-au oprit in sir.

Calatorii s-au coborat nervosi din vagoane si au luat-o pe jos.

Vatmanul garniturii care a provocat blocajul  sustine ca nu este pentru prima oara cand i s-a intamplat asta. In urma cu cateva saptamani, in aceasi zona a incercat sa evite un alt autoturism si garnitura s-a defectat ramanand fara curent.

O echipa de interventie de la RATT  a rezolvat in cele din urma situatia.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. bla,bla……..ce sa zic , vatmanii si soferii de la ratt…….trebuie sa ne ferim noi de ei…..