Noutati :

Grupul elvetian Artemis creeaza un cluster industrial in vestul tarii

7 iunie, 2017 - 05:42 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Artemis Real Estate a inaugurat finalizarea infrastructurii Parcului Industrial Sanandrei si constructia primei cladiri de 4.000 metri patrati, birouri si depozit, locatie care si-a gasit deja primii chiriasi.

Localizat in comuna Sanandrei, judetul Timis, Parcul Industrial Artemis se afla la o distanta de doar 7 kilometri de centrul orasului Timisoara, la intersectia cu viitorul drum expres care va face legatura directa intre Romania si Europa de Vest. Parcul a fost realizat dupa standarde elvetiene, respectand in detaliu legile de constructie romanesti.

Artemis are ca scop crearea unui cluster industrial, prin atragerea si selectarea companiilor care isi vor desfasura activitatea, beneficiind de facilitatile Parcului Industrial nou creat, precum si prin contributia sa economico-sociala, prin formarea noilor locuri de munca.

„Investitia a inceput in 2008, prin achiziția unui teren de 10.5 ha, a unui Master Plan transformat printr-un PUZ aprobat si obtinerea titulaturii de Parc Industrial de la Ministerul Dezvoltarii, precum si a Hotararii Consiliului Local Sanandrei, beneficiu de care chiriasii vor profita prin scutirea de la plata taxelor si a impozitelor, precum si prin atragerea de fonduri europene si ajutoare de stat. In acest moment, Parcul ofera toate uilitatile necesare unei bune functionari, precum si asigurarea unei bune securitati si administrari a serviciilor de property management”, a declarat Adriana Cioca, Development Manager al Artemis Romania.

Artemis intentioneaza sa extinda Parcul si are in plan pregatirea a unei a doua faze de dezvoltare. Toate constructiile vor fi „tailor made”, bazate pe nevoile si specificatiile diferitilor locatari. Printre primii clienti ai Parcului Industrial Sanandrei se afla compania Pronat, firma activa în comercializarea produselor bio si naturale (alimente, cosmetice si produse naturale), precum si compania Crypto Mine, cu servicii in IT.

La inaugurarea Parcului Industrial Artemis a participat intreg Boardul Artemis Holding, Ambasadorul Elvetiei in Romania, Excelenta Sa dl. Urs Herren, precum si inalte oficialitati ale Consiliului Local din Sanandrei si ale orasului Timisoara.

Grupul Elvetian Artemis Holding, cu sediul in Elvetia, detine Grupul Franke, Real Estate Group, Feintool Group si participatii in diferite companii, cele mai importante fiind: Forbo, Rieter, Autoneum, AdvalTech, Novelteak. Artemis este si co-proprietar in Proiectul Banat Business Park, situat tot in Sananadrei.

Artemis Real Estate este prezent pe piata din Romania de 10 ani, cu investitii in peste 170 Ha de teren in vestul tarii, orientate pe proiecte industriale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...