Gradinita Pygmalion

În fiecare zi suntem preocupati de sanatatea si bunastarea copilului tau! În acest sens asiguram prezenta zilnica a asistentei si vizita saptamânala a medicului pediatru. De asemnea avem mare grija cu privire la alimentatia celor mici. Meniul zilnic al copiilor este preparat în bucataria proprie, în conditii de igiena stricte; este sanatos, diversificat si adecvat vârstei, fiind conceput de un medic nutritionist. Gradinita cu program prelungit (08.00 - 20.00) - înscriere de la 1 an - abordare personalizata a fiecarui copil - evaluare pedagocica si psihologica - limba engleza intensiv - bucatarie proprie - optionale variate - transport asigurat After school Petreceri personalizate pentru copii Baby sitting cu program non-stop Cursuri pentru parinti

În fiecare zi suntem preocupati de sanatatea si bunastarea copilului tau! În acest sens asiguram prezenta zilnica a asistentei si vizita saptamânala a medicului pediatru. De asemnea avem mare grija cu privire la alimentatia celor mici. Meniul zilnic al copiilor este preparat în bucataria proprie, în conditii de igiena stricte; este sanatos, diversificat si adecvat vârstei, fiind conceput de un medic nutritionist.
Gradinita cu program prelungit (08.00 – 20.00)
– înscriere de la 1 an
– abordare personalizata a fiecarui copil
– evaluare pedagocica si psihologica
– limba engleza intensiv
– bucatarie proprie
– optionale variate
– transport asigurat
After school
Petreceri personalizate pentru copii
Baby sitting cu program non-stop
Cursuri pentru parinti

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...