Gogosi calde, aranjamente din fructe si duble cu mingea! Ce nebunii au pus la cale elevii la Targul Liceelor din Timisoara pentru a-si atrage viitorii colegi? FOTO!

TIMISOARA. Gogosi savuroase, platouri cu aranjamente spectaculoase din fructe si demonstratii cu mingea de fotbal. Sunt doar cateva dintre metodele prin care liceenii din Timisoara au incercat sa isi atraga un numar cat mai mare de colegi, la Targul Liceelor din acest an, desfasurat la cantina studentilor din Complex.

„Mi se pare ca e foarte bine ca se fac targurile astea, pentru ca asa putem sa vedem si noi ce se intampla la fiecare liceu”, a spus unul dintre elevii care au vizitat targul.

„E fain ca s-a organizat targul asta. Inca nu stiu exact unde vreau sa merg de anul viitor si asa numai bine vad ce e la fiecare liceu, poate ma si hotarasc”, a spus o alta eleva.

In cadrul targului a avut loc si un concurs de prezentare a ofertei educationale, iar la finalul acestuia, au fost premiate cele mai apreciate prezentari ale ofertei educationale, cele mai originale prezentari, cele mai pragmatice, cele mai interactive si eco prezentari, dar si cei mai buni elevi promotori, cel mai sugestiv logo si cea mai atractiva modalitate de prezentare a ofertei educationale.

Targul Liceelor din Timisoara a ajuns, anul acesta, la cea de-a 15-a editie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.