Noutati :

Gata, s-a implinit termenul! Zeci de timisoreni ajung sa plateasca 16.000 de lei amenda

27 iulie, 2017 - 11:32 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Vor afla ca nu e de glumit cu respectarea legii. Este vorba de zeci de timisoreni care o ignora de prea multa vreme.

CITESTE SI: Cea mai curajoasa vanzatoare din Timisoara! Cum a scos un hot in suturi dintr-un magazin? VIDEO! 

S-a incheiat perioada de notificare a proprietarilor de cladiri din zona istorica, urmeaza verificari in teren si noi sanctiuni.

Pentru ca locuiesc in imobile istorice din categoria monumentelor si refuza sa se apuce de treaba, sa-si renoveze fatadele si sa faca reparatii si lucrari de intretinere, vor primi iarasi amenzi usturatoare.

Dupa ce in urma cu un an zeci de asociatii de proprietari au fost amendate cu cate 8000 de lei, dupa somatii peste somatii date de politistii locali, acum, acestea vor fi din nou sanctionate.

Cand au fost amendate prima data, asociatiilor li s-a pus in vedere ca au un termen de 12 luni sa porneasca lucrarile, iar acest termen tocmai s-a implinit in cazul a 33 de cladiri degradate.

Unde nu s-a miscat un deget, politistii locali de la Serviciul Disciplina in Constructii vor inainta procesele verbale arhitectului sef al Timisoarei care urmeaza sa decida o noua sanctionare a asociatiilor cu maximul de amenda prevazut. Adica inca 8000 de lei pentru fiecare. Cu alte cuvinte, vor ajunge la 16.000 de lei amenda per asociatie.

CITESTE SI: Hot de biciclete, prins in actiune LIVE la Timisoara! VIDEO! 

Tuturor proprietarilor de cladiri din zona istorica a orasului le-au fost inmanate notificari privind programul de finantare cu ajutorul Primariei Timisoara pentru reabilitarea imobilelor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dilema: daca eu – care locuiesc intro astfel cladire vreau sa reabilitez fatada dar ceilalti nu vor / nu au bani, cum sa procedez?
    Scriu o instiintare catre primarie si depun – cautiune – o suma de bani echivalenta cu suma care imi revine ptr. reabilitare? (stabilita – evident – de primarie, sau de catre cineva autorizat); prin asta pot sa dovedesc „buna intentie”.
    Poate ca se gaseste si pentru asta o solutie!

  2. Dar Primaria, CINE o amendeaza pentru lucrarile de tot cacatul realizate pe bani europeni, in toate colturile orasului? Cine o amendeaza pentru pavajul de toata jena pus in Parcul Rozelor si in restul pietelor, pentru pistele de biciclete trasate aiurea, pentru copacii de dimensiunea unui creion plantati in oras, pentru cei 110.000 „copaci” promisi de Ronu ca-i va planta in oras, si care s-au dovedit a fi o mare minciuna, pentru starea jalnica a malurilor Begai dupa „reabilitarea” realizata doar pentru furt, pentru vaporasele platite cu 2 mil euro si care stau ancorate la mal din cauza incompetentei crase din Primarie, pentru „aspiratorul prafului din oras”, cumparat degeaba si care zace undeva inutilizabil? CINE? Doar cetatenii sunt vaci bune de muls in acest oras?