Noutati :

Gata repartizarea pe licee in Timis! Vezi aici rezultatele la admitere 2011 si la ce liceu ai intrat!

12 iulie, 2011 - 10:35 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Admitere liceu 2011, Timis: listele cu elevii admisi la liceele din Timis au fost publicate!  Vezi aici unde ai intrat!

LISTA COMPLETA CU ELEVII DIN TIMIS SI LICEELE LA CARE AU INTRAT!

Cea mai mare medie de admitere, in judetul Timis, este 10. A fost obtinuta de doua eleve. Ana Elena Chirali din Faget a fost admisa cu 10 pe linie la Liceul Teoretic “Traian Vuia” din orasul timisean, la specializarea matematica-informatica. A doua eleva este Madalina Marinescu din Buzias. Ea a fost admisa cu media 10 la Liceul Teortic din Buzias la specializarea matematica-informatica.

La polul opus se afla elevi din Pietroasa (comuna Victor Vlad Delamarina), Beba Veche si Dumbrava. Mediile elevilor sunt 3.72, 3.76 si, respectiv, 3.84. Ei au fost declarati admisi la Grupul Scolar “St. Odobleja” din Lugoj si la Grupul Scolar Sannicolau Mare. Specializarile pentru care elevii au optat sunt Protectia Mediului si Industrie textila si pielarie.

Liceele cu rezultate bune la examenul de Bacalaureat din Timis au medii de admitere mari. Liceul “Grigore Moisil” are prima medie de admitere in clasa a IX-a 9,99, la specializarea Matematica-Informatica.

Iata cea mai mica medie de admitere la cea mai cautata specializare a unora dintre cele mai bune licee din Timis!

La “Grigore Moisil”, la specializarea mate-info, ultima medie este 8.75.
La Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” ultima medie de admitere, la disciplina Matematica-Informatica, este 8.83.
La Colegiul National Banatean, tot la mate-info – 8.63.
Urmeaza Liceul Teoretic “N. Lenau” – 8.57.
La Colegiul National “C.D. Loga” – 8.55 la Stiinte Sociale si 8.50 la Mate-Info.
La “Ana Aslan” ultima medie la Mate-Info este 8.37.
La “J.L. Calderon”, tot la Mate-Info, ultima medie cu care la intrat este 8.12.

Rezultatele vor fi afisate si la scolile primare in 13 iulie. In perioada 15-25 iulie, elevii admisi dupa prima etapa de repartizare computerizata trebuie sa-si depuna dosarele4 de inscriere la liceele unde au fost admisi. Daca depasesc aceasta perioada isi pierd locul.

Urmatoarea repartizare computerizata va avea loc in data de 22 iulie, iar rezultatele vor fi afisate o zi mai tarziu.

Dupa prima etapa de repartizare computerizata, 663 de locuri au ramas disponibile la liceele din Timis, la formele de invatamant, zi, frecventa redusa si seral. Acestora li se adauga alte 49 de locuri libere la liceele cu profil vocational.

Numarul cadidatilor ramasi nerepartizati este 29. Inspectorii scolari spun ca de vina sunt optiunile putine completate sau completarea nerealista a acestora. Ei vor candida la a doua sesiune de repartizare computerizata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...