Noutati :

Functionarii Primariei Timisoara se intorc la lucru. Se reia programul cu publicul la unele ghisee

4 ianuarie, 2013 - 01:01 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. S-a terminat vacanta de Sarbatori. Programul cu publicul al Primariei Municipiului Timisoara va fi reluat incepand din data de 7 ianuarie insa vor fi si unele exceptii.

La Serviciul Consiliere Cetateni programul cu publicul se va relua din 10 ianuarie 2013.

De asemenea, la Directia Fiscala programul cu publicul va fi reluat din 14 ianuarie. Biroul Consiliere Cetateni si Registratura si Biroul Impuneri Auto Persoane Fizice si Juridice  preiau si inregistreaza toate declaratiile contribuabililor persoane fizice/juridice.

Biroul Evidenta Contribuabili si incasari Bugetare incaseaza doar obligatiile constand in amenzi, incasarea impozitelor si taxelor locale fiind reluata din 14 ianuarie.

Serviciile de specialitate din cadrul Directiei Fiscale a Municipiului Timisoara elibereaza certificate de atestare fiscala privind impozitele si taxele locale si alte venituri la bugetul local pentru persoane fizice si juridice pentru acele imobile pentru care nu este necesara prelucrarea informatica a datelor patrimoniale si/sau nu este necesara achitarea obligatiilor restante. Inregistrarea cererilor de eliberare a certificatelor de atestare fiscala va fi reluata din 7 ianuarie.

Pentru informatii, sugestii si reclamatii se poate apela Serviciul Call Center al Primariei, la numarul de telefon 0256 – 969, care functioneaza cu program intre orele 8 si 22, de luni pana vineri.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...